Skoči na vsebino

Aleister Crowley

WildSpirit

Recommended Posts

okej okej okej okej!!!!!

v bistvu tipicno. x:o)x

en je govedar in ni nam vsec njegovo znanje, ker vkljucuje doloceno ... hm, *izvajanje*.

(ja, res: zrtvovanje dojenckov in prerezat vrat... je... kar ultra.. to pac MORMO priznat..... xyesx)

in mamo tako seveda *argumente*. x:o)x

"za nazaj".

skratka, mi bolj vemo in stekamo oni cas, ki je bil, kot oni, ki so v njem ziveli in, se vec, funkcionirali!

Mi pa smo v nekaksnem gledaliscu lajfa... in z onimi okularji in lasuljami in svojimi percepcijamim gledamo na percepcijo zgodovin. x:o)x

men je tud en zoprn.

celo vem zgodbe. osebno! (in ne 'rekle/kazale').

In kaj pol!! x?x

boste kaj manj tja drl? x:o)x :vragec: x:Dx

Hocem rect: sej je na nasem forumu malo morje aleisterjev crowleyev (ce je verjeti njim samim na besedo), ampak glih ta en doticni, ze zdavnaj preminuli A.C. - je pa totalna shtala in pain in the ass.

... ampak ce vas ni nc druzga naucil, pa vas je vsaj tega, da ste lohk - in da znate bit - zdaj 'v opoziciji'. xyesx x;)x

...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ma ne, jaz sem povzela.. izpadlo je pac da teb nekaj cvekam, k sem za tabo.

v resnic pa je povzetek mojga mnenja po prebranih vasih mnenjih. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne mormo bit vsem všeč x;)x

in eni pač sovražijo škorpjone....

preber si moj podpis ;)

za tvoje lažje kozlanej x:Dx xcivx

maš spet res.. sam jaz če se bi tega zavedala, se ne bi expozirala. si mislim vsaj.

drgač pa ne sovražim škorpijonov, pač mogoče ti tud še ne veš kaj ali kdo škorpijon je, in to me razpizdi. Jaz jih vidim že čist ok.

ajd

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

drgač pa ne sovražim škorpijonov, pač mogoče ti tud še ne veš kaj ali kdo škorpijon je, in to me razpizdi. Jaz jih vidim že čist ok.
Škorpijoni are the best off..

x?x

glede na to, da mam sonce, mars in venero v sco res nimam pojma kaj je sco x:Dx x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Hocem rect: sej je na nasem forumu malo morje aleisterjev crowleyev (ce je verjeti njim samim na besedo)

:palec:

jap. krauli ni tut pomoje čist nč posebnga. pač odbitek, k se je dost zajebavou pa iz dougcajta bolno experimentirou. nkol pa neb zanga slišal, če neb meu nekega lordouskega porekla al kwa že. lih tko tut neb za rasputina slišal, če neb carice fukou, kšn hud čudodelnik pa tut ni biu. al pa nostradamus... podobn hec...

pa lih tko loh kdo na forumu toplo vodo pogrunta, bo prihodnost kot edinga razsvetlenca tega cajta drnouška poznala x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

klarus, samo jaz sem tole razumela kot lapsus lingue

sco so the best of

varianta: škorpijoni so najboljši

lahko pa se motim :inocent:

mogoč je pa res moja krivda xnckrivx kaj pa vem x:Dx mogoč sem bla enako kot maja kregalno našpičena :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

n ker amber izkazuje navdušenje nad Crowelijovim tarotom, jo pač na svoj način opozarjam, da se lahko najbolj izgublja tam, kjer na prvi pogled izgleda use lepo in dobro.

Me ni potrebno nič opozarjat Janko. Ker je C. baje delal to in to da se njegova energija prenaša na karte. Ker to ni res. Še posebi če delaš prav, z zaščito in vsem kar je potrebno x;)x

Sojenje nekoga je pa najhuje, kar lahko počnemo. In se ob tem delati strašno pametnega.

Sam njegov tarot je pa vseen hud...... x:Dx x:Dx x:Dx

A zna kdo dat gor karto maga iz njegovega tarota?

Izdal bom namreč knjigo F. Bardona Iniciacija v hermetizem in lastnik copyrighta zahteva, da za platnico uporabim maga iz tarota. Izbral sem motive štirih tarot magov, ki se mi zdijo primerni, a ne vem, kdo je avtor posameznega tarota. Če sem slučajno izbral Crowlyjevega maga, po to kar huda klofuta moji intuiciji.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Obstajajo 3 variacije maga:

http://www.geocities.com/Paris/2110/trumph-i.jpg

http://www.geocities.com/Paris/2110/trumph-i1.jpg

Tretjo pa bom objavil po naslednjem komentarju. Forum omejuje število poslanih slik...

Obstajajo 3 variacije maga:

http://www.geocities.com/Paris/2110/trumph-i.jpg

http://www.geocities.com/Paris/2110/trumph-i1.jpg

Tretjo pa bom objavil po naslednjem komentarju. Forum omejuje število poslanih slik...

Odlično. Od telih dveh nisem izbral nobene.

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

http://www.geocities.com/Paris/2110/trumph-i2.jpg

Pa še tretja.

Sicer pa Crowleyeve karte spoznaš po obrobi, če drugače ne, obroba je vedno enaka.

Niti te nisem izbral. Hvala.

Niti te nisem izbral. Hvala.

Dodal bi še to - ko gledam tele motive, imam občutek, da so narejeni bolj iz motiva, da impresionirajo, ne pa da prenesejo globino simboličnega sporočila.

Predvidevam, da so v tem stilu narejene tudi ostale krte. Skratka - ne delim navdušenja nad njimi.

drugo ne delam se poduhovljene osebe, jaz sem duhovna oseba.

dejansko stanje res upam da se vidi. to mi je celi point.

brisanje izjav pomaga. a lot.

kaj še?

na vprašanje kaj še - knjiga Duhovni materializem...

pa še to vsaka oseba je duhovna oseba - kaj to sploh je duhovna oseba?

sej vem ne spada v to temo... jebiga sej je tko svašta tule noter...

Amber me zanima kakšno zaščito ti uporabljaš, da ostanem v kontekstu teme

hvala

hvala

Ne vem kaj misliš s tem: knjiga Duhovni materializem...

Brala sem in še prebiram knjigo Prebijanje skozi duhovni materializem od Chögyam Trungpa. Da sem duhovna oseba sem mislila prav to, ja, da smo vsi duhovna bitja, nikakor nisem mislila, da si tega naziva vreden, če pač izvajaš neke duhovne tehnike in kaj pa vem kaj, ampak da se predvsem zavedaš. Zavedaš sebe, drugih in pa da je v bistvu prav materialnost iluzija, skozi katero pa nam je sploh dano uresničiti svoj duhovni potencial.

Klarus: jaz bom priznala, da sem te včeraj želela prizadet, ko sem rekla, da mi je bilo slabo ob tvoji fotki, ker še vedno ne zmorem ne obsojati obsojanja. Takrat ko sem prišla v topic Škorpijoni resnično izključno mislila, da so sco najboljši - ti si razumela pa točno kot je bilo napisano (z dvema f)... Skratka, prizadelo me je, ker si me nekaj nadrla in kao rekla da nimam kaj tam iskat. Včeraj se nisem mogla upreti skušnjavi, da nekako to pokažem. Si se pa zato tokrat lepo in zrelo odzvala. No, to je to. Za kakšen oprosti pa še zmeraj nisem big enough. Stay ok.

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

sej pa te nisem obsojala..če bi te, bi malo drugače napisala in kak drugi smajli napisala...bla je sam provokacija in nesporazum xnckrivx

se pa sama nebi nikoli pri nobenmu spustila na tak nivo, kot si se ti..neglede na to če bi me posla v pm al pa kaj drugega.....noben ni vreden tega.......

prizadane te pa lahka sam tisi katerega mnenje ceniš oz ti je blizu(nič osebnega, da ne bo spet kakega nesporazuma)

mej se

There is

One Mind,

One Truth,

hvala

Glede zaščite: uporabljam tudi biorgonomijo in še kaj...ker se povezujem z energijskim telesom tistega ki sprašuje...

"...Glede zaščite: uporabljam tudi biorgonomijo in še kaj...ker se povezujem z energijskim telesom tistega ki sprašuje..."

Tarota brez povezovanja s subtilnimi sloji podzavestnega, nezavednega divinirane osebe (astralnega, astralno - kavzalnega, ...) sploh NI.

Oseba diviniranja je lahko b.p. fizično odsotna (zadošča njena slika, ali glas po telefonu, ...)

Off

Tarot od James Blaira mi odlično služi od same izdaje 1990 (srbohrvaške, Beograjske) naprej.

Zaščite NE uporabljam nobene. NI potrebe.

Znanec uporablja kot zaščito atlantidski prstan, ...

LP

Zaščite NE uporabljam nobene. NI potrebe.

jaz tud ne.

ne mi opletat z/s ..., ce si ne upas..... ce ne mors sam zascitt, ti tud crna ruta pa rozmarinova palcka nou pomagala. x;)x

sem ZA spostovanje, nisem pa za straho.... x:)x

(ce delujes iskreno, posteno in v skladu z etiko, se nimas cesa bat)

Picasso

Zaščita za tarot g. Aleister Crowleya je mogoče za koga potrebna.

To ve vsak zase.

"Subtilno energijsko - arhaično simbolno podzavestno, nezavedno" verjetno različni taroti različen učinek imajo.

To mi je zdajle v glavo "padel" - zgolj domnevam.

LP

A zna kdo dat gor karto maga iz njegovega tarota?

Izdal bom namreč knjigo F. Bardona Iniciacija v hermetizem in lastnik copyrighta zahteva, da za platnico uporabim maga iz tarota. Izbral sem motive štirih tarot magov, ki se mi zdijo primerni, a ne vem, kdo je avtor posameznega tarota. Če sem slučajno izbral Crowlyjevega maga, po to kar huda klofuta moji intuiciji.

lalala

..a originalne(no mislim take kot je v anglescini) naslovnice pa ne smes uporabit?? men se zdi prov fajn...

...a bos izdal tut preostali 2 Bardonovi al samo to?? Ceprav razumem, da sta ostali dve komercialno manj zanimivi...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Me ni potrebno nič opozarjat Janko. Ker je C. baje delal to in to da se njegova energija prenaša na karte. Ker to ni res. Še posebi če delaš prav, z zaščito in vsem kar je potrebno x;)x

Sojenje nekoga je pa najhuje, kar lahko počnemo. In se ob tem delati strašno pametnega.

kle pa vidm, da sm doužn pojasnilo.

da skrajšam... nism uspeu posta napisat tko, da bi ga ti loh razumela. moja vsebina bi bla čist do pike ista, če bi namest tebe biu avtor kdorkoli drug, namenjen pa vsem in ne konkretno tebi oz. kateremukoli že avtorju. še manj pa je direktno al pa energetsko kukr praviš, povezana "dobra" tarok karta z kroulijovim tarotom. tarok je bil čista prispodoba. na dobro karto visoko igraš in veliko pričakuješ, pa se posledično občasno tut najbl nategneš. tam ni zaščite, oz. si beden dolgočasen igralc.

kr se pa moje pameti tiče, sem učas tut sam nad njo čist razočaran. zdele naprimer, da ti tole sploh pišem :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Si namenil pač meni del tistga posta. Preberi si moj podpis, pa ti bo bolj jasno. Filozofirat kar o nečem, je brez veze in kr neki in to počneš ti.

Sama že vem kaj delam in zakaj. Na splošno v življenju in glede raziskovanja duhovnosti.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...