Skoči na vsebino

Napoved za 4. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/4/"][b]Napoved za 4. teden[/b][/url] - [b]21. - 27. januar 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. x;)x

Ravno ta hip pa je prislo tudi Sonce v Vodnarja. :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest Mačona
kakorkoli že, ta napoved mi je všeč, točno to, kar sem imela v mislih danes (in tud že konkretno izvedla par stvari, pomlad pač ... xDDx ). dobro bo. x:)x :palec: jokamo, se čistimo, pospravljamo, mečemo stran balast, si zdravimo srčne rane pa tako naprej.

Guest Mačona
ja, bolj preletela. drugač sem v v šoli vedno vse prva prebrala in napisala in potem čakala ... 3. h. v Vodnarju ali kaj .... sem se dolgočasila .. ko je bilo vse tako predvidljivo ...

[quote name='Mačona' post='935893' date='20. Jan 2008, 17:59']ja, bolj preletela. drugač sem v v šoli vedno vse prva prebrala in napisala in potem čakala ... 3. h. v Vodnarju ali kaj .... sem se dolgočasila .. ko je bilo vse tako predvidljivo ...[/quote]
jaz mam tud 3. v vodnarju# (xokx :switz:, ker bi jo "morala" met v kozorogu, mam pa vrinjeno hiso oz. nobene v kozorogu, hehe xokx xcivx - sam mam pa zato blazotni 2. pa 8. - cez 3 znake).
Pa sem mela tud podobn.
Ko sem koncala, sem pa sosolcem na roko napisala resitve (pri angli) al pa popravla spise (pr slovi) al pa jim jih clo koncala. x:o)x
k niso znal zakljucit (kao uvod/jedro/zakljucek), k je sla stabejka prijazno ven. x;)x
V OS sva pa s sosolko meli deal, pa se je zgodovino ona za obe naucila, jaz pa kemijo in sva pol resevali: ona se moj test zgodle, jaz pa se njen test kemije. xokx
pa sva obe dobr pisali (recimo 4 al pa kej, morda clo 5).
Dobr, ne? xDDx

# sam da mam jaz se saturn not. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Mačona
[quote name='Marsa' post='935894' date='20. Jan 2008, 18:05']jaz mam tud 3. v vodnarju# (xokx :switz:, ker bi jo "morala" met v kozorogu, mam pa vrinjeno hiso oz. nobene v kozorogu, hehe xokx xcivx - sam mam pa zato blazotni 2. pa 8. - cez 3 znake).
Pa sem mela tud podobn.
Ko sem koncala, sem pa sosolcem na roko napisala resitve (pri angli) al pa popravla spise (pr slovi) al pa jim jih clo koncala. x:o)x
k niso znal zakljucit (kao uvod/jedro/zakljucek), k je sla stabejka prijazno ven. x;)x
V OS sva pa s sosolko meli deal, pa se je zgodovino ona za obe naucila, jaz pa kemijo in sva pol resevali: ona se moj test zgodle, jaz pa se njen test kemije. xokx
pa sva obe dobr pisali (recimo 4 al pa kej, morda clo 5).
Dobr, ne? xDDx

# sam da mam jaz se saturn not. x:o)x
ja ne, [b]JE[/b] za ta (oz. pac prihajajoci) teden - sej vids datume.
sam teden se je zacel v bistvu s 7. - tedaj je bil se 53. starega leta.. pol je pa tko prislo.
sej zato se je pa tud na koledarju za ta teden pobrkal (mora mitja popravt)[/quote]
ja, bolš, da nimaš 2. v Kozorogu. :xx!: šit od šita. Saturn v 11., pa kvadrat na Luno v 8. jao. se mamo radi. :vio: no, pa vsaj nimam blazotnih teh hiš ... pač pa 1.-7. in 3-9.
haha, ne mi rečt ... x:Dx :palec: dobro taktiko si mela ... zakaj se ne bi dva naučila vsak svoj predmet za oba ... vzajemno. x:Dx če ti je predmet špica, drug pa boring, frendici pa obratno. ja, dobro sta to izpeljali in take ocene dobre. x:px :palec:
ja, spise pisat drugim, ker kao ne znajo. hepani nori. xrolleyesx sori, sam to ni fer. to je kraja avtorskih pravic. bi jaz tud rekla, da nisem strateg in logik, daj mi reši matematično nalogo ... pa ja, znajdi se sam. :vragec: al sem pa samo jaz na to občutljiva ... ker sem bla dekla za vse. za družbo pa ne. :vragec: ampak ko so rabli, sem bla pa kao obvladatorka, celo občudovanje so mi izražali, pa za javit se sem bla dobra ... sam OK, to sem itak bla zase pridna ... sam sem bla pa preveč dolgočasna ... pač ... Devica. ni za družbo.

ja, Saturn v 3., saj si rekla ja, izpit pozno šla delat, vse se naučila sama, "samouk". sam pa taka tekoča komunikacija, nič zavrta, super ... ja, maš pa pač Uran in Merkur fajn, ne, da je tako. :palec:

[quote name='Mačona' post='935898' date='20. Jan 2008, 18:16']... sam sem bla pa preveč dolgočasna ... pač ... Devica. ni za družbo.[/quote]
ne verjamem. po mojem si sam bla bolj plaha, ker si bla bolj razmisljajoca pa taka, pa se najbrz/morda zato nisi tok vklopla.
si te kr predstavljam, kako si za vse skrbela pa pedenala, najbrz vsa vesela bla, k si lohk kej migala. xDDx

Hm, saturn v 11.? ta je pa najbrz kar odstekan polozaj (no sej jaz ga mam pa v vodnarju, no sam pr hisah je bolj na podrocjih delujoc planet)... aha potem pa stekam ene par stvari pr teb. stekam da si lohk razocarana pogosto, ja... :o|o:
aja se kvadrat na Luno (pol pa sploh... :sori:)

eh, avtorskih! :D
za one spiske. :P
sej sm po njihovo zakljucla. pa cist sem uzivala, jemala kot nekaksno lektorstvo.
ja res se zdi odstekan, da kao niso znal, sam sej je dost pogosto blo (zdej je vec komunikacije pa se te ze tkole kej prime xDDx)... en folk tezko ubesedi, kar misli.. al se izgubi. to ni tok simpl. oz. tko kot vse: en nardi z levo roko, za enga pa se zdi, k da je delal z levo nogo. :D

[quote]ja, Saturn v 3., saj si rekla ja, izpit pozno šla delat, vse se naučila sama, "samouk". sam pa taka tekoča komunikacija, nič zavrta, super ... ja, maš pa pač Uran in Merkur fajn, ne, da je tako. :palec:[/quote]
ja (thanx x:)x), ampak sej SEM tud zavrta. po 1 strani. vcas sem prav toga pa taka. neverjetno zadrzana v kaksnih zadevah, zaprta, sramezljiva. xyesx
namrec tale saturn mi tvori EDINI (x:o)x) kvadrat v chartu (z asc).
zato recimo ne maram vsiljivosti, rabim velik distance okol sebe, delujem vcas hladna, nisem zlo za zlahte pa srckaste zadeve... pa tko...
urana nimam nc posebno ugodnega spet (je pa v 9. in to je kul): opozicija s saturnom, konjunkcija z mc, s plutonom, trigon z venero (ta pa je eksakten).
z merkurjem mam en mansji aspekt, k se ga zdej ne spomnim. al ga pa sploh nimam.
je pa merkur sicer kar dobr aspektiran - trigon z neptunom in eksakten z asc... (in pac v konjunkcijah treh)

Picasso

[quote name='Ksenia' post='935909' date='20. Jan 2008, 18:50']ole ole ole ole... napoved :palec: :palec:[/quote]
xokx

sm se odlocla vcer. sej sm ze prej vedla, da najbrz jo bom spet.
sem dobila tolk ene poste (med drugim celo iz srbije!), da kok se jo pogresa.
pa sm se pol lazje odlocla. x:)x

Picasso

Guest Mačona
[quote name='Marsa' post='935901' date='20. Jan 2008, 18:31']ne verjamem. po mojem si sam bla bolj plaha, ker si bla bolj razmisljajoca pa taka, pa se najbrz/morda zato nisi tok vklopla.
si te kr predstavljam, kako si za vse skrbela pa pedenala, najbrz vsa vesela bla, k si lohk kej migala. xDDx

Hm, saturn v 11.? ta je pa najbrz kar odstekan polozaj (no sej jaz ga mam pa v vodnarju, no sam pr hisah je bolj na podrocjih delujoc planet)... aha potem pa stekam ene par stvari pr teb. stekam da si lohk razocarana pogosto, ja... :o|o:
aja se kvadrat na Luno (pol pa sploh... :sori:)

eh, avtorskih! :D
za one spiske. :P
sej sm po njihovo zakljucla. pa cist sem uzivala, jemala kot nekaksno lektorstvo.
ja res se zdi odstekan, da kao niso znal, sam sej je dost pogosto blo (zdej je vec komunikacije pa se te ze tkole kej prime xDDx)... en folk tezko ubesedi, kar misli.. al se izgubi. to ni tok simpl. oz. tko kot vse: en nardi z levo roko, za enga pa se zdi, k da je delal z levo nogo. :D
ja, ampak sej SEM tud zavrta. po 1 strani. vcas sem prav toga pa taka. neverjetno zadrzana v kaksnih zadevah, zaprta. xyesx
namrec tale saturn mi tvori EDINI (x:o)x) kvadrat v chartu (z asc).
zato recimo ne maram vsiljivosti, delujem vcas hladna, nisem zlo za zlahte pa srckaste zadeve... pa tko...
urana nimam nc posebno ugodnega: opozicija s saturnom, konjunkcija z mc, s plutonom, trigon z venero (ta pa je eksakten!).
z merkurjem mam en mansji aspekt, k se ga zdej ne spomnim. al ga pa sploh nimam.
je pa merkur sicer kar dobr aspektiran - trigon z neptunom in eksakten z asc...[/quote]
ja razmišljujoča pa resna, to pač ne potegne marsikomu, pa same babe, na kozmetični šoli, valda sem bila spešl, sploh z dredi in v army hlačah, čisto izvenserijska. mela sicer sem prijateljice, 2 stalni, ki sta me poznali iz internata, valda pol, ko sta me bolje poznali, pa smo tud v internatu skupaj videl, pa obe Dvojčici, je bil pravi špas :D ... pa ene čudakinje odštekane, sam so mi šle na živce in jaz njim, sam za kdaj pa kdaj za narežat so bile dobre. z večino pa niti komunicirala nisem ... se mi je itak zdelo odveč ... kaj bi se sploh pogovarjala, če nas zanimajo čist različne stvari ... jaz sem pa tud njim bla nekak ... so zviška gledale name. sem pa za vsako imela naštudirat nek profil ... kako bo kaj reagirala na to in ono, kakšen gib bo nardila, kaj bo rekla. iz dolgčasa. x:Dx

je pa res, da sem kar vesela, če se me lahko kje ponuca ... to Devici gode. če si zraven ne dela občutka, da je izkoriščena. je pa res ja, rada ustreže.

no, saj Luno mam k sreči v trigonu z Jupitrom in Uranom in ASC, tako da ni tako hud on Saturn .. je pa dost enih muk in kompleksov ... bo že. sem pa glih tuhtala, kako zanimivo, da sem tako Saturnovski kot Jupitrovski tip človeka.

aja, če ti je bilo zabavno in si se komot vživela v način razmišljanja in stil pisanja .... faca. x:Dx si vidla kot priložnost že takrat ... x:px za lektorstvo. x:Dx mene so pa silili, naj napišem izven kak spis ... karkoli .... nič za oceno. sošolci so prišli med podaljšanim bivanjem do mene, jaz zatopljena v svoje posle in so rekli, daj no, ti lepo pišeš, napiši nam kaj. jaz pa jezna, ker silit se me pa sori nič ne da, sem s svinčnikom besno potegnila čez zvezek in strgala liste. x:Dx čudna tica sem bila v OŠ, taka mrka, vase zatopljena in sem veljala za agresivno. če sem bila pa daleč pred vsemi, kje se mi je pa zdelo vredno se ubadati z njimi. :o|o: pol pa pač jasno, kako so oni reagirali ...

no ja, sam meni to ni glih zavrtost, če nisi za lupčke in za tradicionalne vsiljene navade. je pa res, da znaš delovat hladno, ja.

tale tvoj Uran se mi ne zdi neugodno postavljen, lahko ga dobro izrabiš, pa saj ga. aja, Uran v 9., dbest.
aja, se ti zdi, da te trigon Merkurja dela kdaj zmedeno (najbrž ne, vsaj v tem stilu ne kot mene dela kvadrat med tema dvema, kljub temu, da imam sicer super aspektiranega Merkurja) al pa nasprotno, da se ravno zato tako tekoče in slikovito izražaš?

aja, pa sori za tole solato in astro flancanje, samo ne morem si pomagat. ni treba na dolgo odpisovati ali komentirati. je čudno, da se mi sploh da čvekati ... pa se tako razpišem ...

[quote name='Mačona' post='935913' date='20. Jan 2008, 18:53']no, saj Luno mam k sreči v trigonu z Jupitrom in Uranom in ASC[/quote]
Pih! xokx Spon, potem ti res super resuje, se boljse, k je skozi teste, sicer bi se nekaj redila samo pa tak, bi bl sam nekak hormonsko in telesno napredovala. x:o)x x;)x

[quote]sošolci so prišli med podaljšanim bivanjem do mene, jaz zatopljena v svoje posle in so rekli, daj no, ti lepo pišeš, napiši nam kaj.[/quote]
oh tako pa tud jaz ne bi marala. :angry:
ampak tam so svical na testih, jaz pa koncala test. nisem mela srca, pa se zur mi je bil. xDDx

[quote]no ja, sam meni to ni glih zavrtost, če nisi za lupčke in za tradicionalne vsiljene navade. je pa res, da znaš delovat hladno, ja.[/quote]
ja, sej. ma na splosno sem mislila... pa glede name. k sem sicer tak bl uranovc skor nekak... pac se grem it sebe. xDDx
pa si kdo misl da sem cist sproscen pa spontan tip, pa sploh spet nisem tok, sam ponavad se to pripisuje moji veneri bikovski in manjkrat saturnovemu kvadratu in sploh polozaju.
je pa zanimivo, da poleg prrekinitve solanja sem v otroski in mladostniski dobi se dejansko ogromn druzla s starejsimi fanti in se na nek nacin tud 'izobrazevala' od njih - to so bli sosedje, bratranci, povprecno od mene starejsi po 4, 5 let. tko da so me tud oni 'ucili' (recimo med drugim sah, brat stripe x:px, razne leksikone mi posojal al pa kej tehnicnega razlagal al pa o vesolju se pogovarjal pa taksno) - saturn v 3.

[quote]aja, se ti zdi, da te trigon Merkurja dela kdaj zmedeno (najbrž ne, vsaj v tem stilu ne kot mene dela kvadrat med tema dvema, kljub temu, da imam sicer super aspektiranega Merkurja) al pa nasprotno, da se ravno zato tako tekoče in slikovito izražaš?[/quote]
Ja, gotovo nad pomaga merkur v eksaktnem trigonu na asc, xyesx
potem je se uran, ki je v konjunkciji z vladarjem asc na vrhu charta - tko da mi to pomaga k spontanosti in izrazanju tud (pa se k je v 9.), sicer pa je merkur v konjunkciji ne sam s soncem in marsom, pac pa tud z luno, kar pomen, da mi je mala malca izrazit, kar cutim, recimo....

[quote]aja, pa sori za tole solato in astro flancanje, samo ne morem si pomagat. ni treba na dolgo odpisovati ali komentirati. je čudno, da se mi sploh da čvekati ... pa se tako razpišem ...[/quote]
ja saj od mene tud sory, ostalim, tebi pa hvala za debatko, sej je men tud prav pasala. x:)x

[quote name='aakhut' post='935917' date='20. Jan 2008, 18:59']ne morsh verjet....she jst sm shu tole prabrat... :inocent: x:)x[/quote]
pa verjamem. sem vedla, ne sam da bos prebral, pac pa da bos tud komentiral. xDDx xyesx

Picasso

Oho - napoved imamo xDDx xDDx
sem na brzino preletela(mi tale rakovska luna nič ne paše..in danes cel dan preživela, da še dvojčkasta luna - torej zračna in kot taka, sem se lotila obrezavanja vrtnic..dan za cvet..pol pa vidim, da od devetih dalje že v raku..torej bo samo šavje pa malo cveta..hmm)
Pucala pa že - sploh ne vem kaj me prijelo popoldan(zdaj vem..)
Za torek imam pa post v planu..
bomo videli kako bo

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='nataly' post='935920' date='20. Jan 2008, 19:21']Za torek imam pa post v planu..
bomo videli kako bo[/quote]
za one vrtnice ne vem (ker nimam prakse, kej podrobnejse pa se nisem s to platjo ukvarjala, ampak pac po filingu si lohk tkole kaj mislis - no in sej ni nujno, da bo sam shavje, mogoce je pa dobr, k je sonce v vodnarja prslo itd.).

Post bi bil pa dbest! res da bo luna v levu, kar bo morda mal otezilo (se bo rabla mocnejsa hrana - sam v tem primeru lohk uzivas med, lahko ga tudi zmesas z vodo), je pa sonce v vodnarju in merkur, mars v dvojckih.. tako da to so vse dobri polozaji za postenje.... pa se neptun v povezavi, tako da je sploh priporocljivo v primerih kaksnih zabuhlosti in zatekanj, sam je treba si solit caj ali limonado, ce se velik potimo. dodajat skratka sol.

Picasso

ja, men sede vodnarska scena, tako luna kot sonce. x:)x
(ne vem ali je to zaradi urana 'na vrhu' in ker je zraven vladarja, ali je nekak se djotish zraven ushtulil pr dveh od stirih x:o)x x;)x, v glavnem, se vidim dost vodnarsko tud veckrat). xDDx

Picasso

Hja vodnarji x;)x Se že nekaj pogajamo s tamlajšo, ker bi rada rd doma praznovala :O: :O: (še praznuje kdo 14 rd doma??)

Za tole - med z vodo pa ful hvala. Sicer bi tole nekak lahko speljala - upam,da navkljub levji luni bo šlo..popoldan pač bom med zmešala z vodo..v sredo sem v službi - predvidevam, da ful garaška in itak ne bo časa na hrano študirat:)) vodo pa bom dala pred sebe.
Vse splanirano.. x:px bomo videli no:))

Okoli vrtnic - bomo videli res kaj bo ratalo x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest Mačona
[i][color="#4169E1"]je pa zanimivo, da poleg prrekinitve solanja sem v otroski in mladostniski dobi se dejansko ogromn druzla s starejsimi fanti in se na nek nacin tud 'izobrazevala' od njih - to so bli sosedje, bratranci, povprecno od mene starejsi po 4, 5 let. tko da so me tud oni 'ucili' (recimo med drugim sah, brat stripe x:px, razne leksikone mi posojal al pa kej tehnicnega razlagal al pa o vesolju se pogovarjal pa taksno) - saturn v 3.[/color][/i]

kaj naj pol rečem zase ... Uran v 1. na ASC, konj. Jupiter, sekstil Merkur (tudi) ... nimam pojma, ampak se rada učim ob glasbi, ne morem bit pri miru, moram vedno nekaj pisat, barvat, prekladat liste sem in tja, gestikulirat (sama sebi x:Dx ), šepetat, pogledovat po prostoru. ne, ne bi mogla jaz se vsest za mizo, pred sabo knjigo in brat in kao memorirat, pa nekaj ck ck ck po vrsti. ne ne. sama prit do pointa in to na zanimiv način, drugače hitro ratam živčna in koncentracija popusti v momentu. x:Dx

[i] [color="#4169E1"]Ja, gotovo nad pomaga merkur v eksaktnem trigonu na asc, xyesx
potem je se uran, ki je v konjunkciji z vladarjem asc na vrhu charta - tko da mi to pomaga k spontanosti in izrazanju tud (pa se k je v 9.), sicer pa je merkur v konjunkciji ne sam s soncem in marsom, pac pa tud z luno, kar pomen, da mi je mala malca izrazit, kar cutim, recimo....[/color] [/i]

saj v bistvu imaš vse skupaj kar produktivno postavljeno. res je treba čart pogledati čimbolj v globino, da dobiš vsaj del mozaika.
po tej analogiji se pa jaz moram že enkrat končno znebiti nejasnosti, zmedenosti, dvoma (ker pač Merkur kvadrat Neptun :vragec: ), da bo Merkur, vladar Sonca v 10. hiški s svojimi sekstili, ki jih dela (tudi z Luno, saj res) napredoval ... samo sekstili so tako .... lenoba ... nekaj je, pa nič ne bi prav se pomatral, ker se ti zdi vse na izi, saj to že itak obvladam ... no ja ... bo že. je že tako, da Merkur v Tehtnici bi znal in pa, ker je v 10. hiši, tudi želel/hotel izjemno lepo povedati, ampak nekako tisti Uran in Jupiter z jezikom prehitita misli ali prepovršno, premalo dovršeno premislita, Neptun pa pač zjebe zaradi občutka ... nejasnosti.

pa še enkrat sori zaradi necitiranja. najprej sem vse razparcerirala, nekaj ukazov zaprla, nekaj odprla in se ne ujema, pa sem tvoj tekst kar pobarvala.

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii napoved xsrcbumx xflirtx x:Xx .

Ravnokar zakljucila ornk pospravljanje drugic, kar sem v DFu, torej sem v igri x:o)x .

Je ja obdobje, ko se na dveh frontah prepletata preteklost in prihodnost, razprave, veliko solzic in ciscenja, po drugi strani pa se mi dogaja nekaj najlepsega, kljub solzicam x:Xx .

Hvala Marsa xsrcx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

OOOO ... :palec:

Marsa thanks x:Xx x:Xx x:Xx

x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:palec: x:Xx

*Macona, sory, nisem (se) prebrala tvojga posta. komentiram kasnej/drugic.

Picasso

... v glavnem, thanx punce (in fantje x;)x) za support in predvsem za potrpezljivost in razumevanje. x^x
Skor noben ni tezil. x^x
tud tko, po mailih pa to (k so vcas znal v takem tonu mi pisat, da mi je kar kri zavrela - ces kaj pa da je zdaj to, da je ni in tko).
To mi je (blo) vsec in sem se rajs se je spet lotla. xyesx

[quote name='nataly' post='935949' date='20. Jan 2008, 21:42']Za tole - med z vodo pa ful hvala. Sicer bi tole nekak lahko speljala - upam,da navkljub levji luni bo šlo..popoldan pač bom med zmešala z vodo..v sredo sem v službi - predvidevam, da ful garaška in itak ne bo časa na hrano študirat:)) vodo pa bom dala pred sebe.
Vse splanirano.. x:px bomo videli no:))[/quote]
spelji Nat! :att: xyesx ves kok se bos dobr pocutla. ze zarad volje.
npr. jaz sem se nekak odlocla (ceprav ne maram nekih tesnih odlocitev sicer), da nom vec jedla ponoc al pa zlo pozn zvecer, pa ce ves dan nisem jedla. In me je TOOOOOK matral zadnjc, v soboto al kdaj.. sem si rekla, ma briga me, grem jest. pa sem nekak kr odlasala pa tko... skratka, VSO voljo zbrala in nisem sla. xokx
se mi je tok dobr zdel. xyesx

res bo zlo koristen post.

[quote name='Mačona' post='935956' date='20. Jan 2008, 22:39']kaj naj pol rečem zase ... Uran v 1. na ASC, konj. Jupiter, sekstil Merkur (tudi) ... nimam pojma, ampak se rada učim ob glasbi, ne morem bit pri miru, moram vedno nekaj pisat, barvat, prekladat liste sem in tja, gestikulirat (sama sebi x:Dx ), šepetat, pogledovat po prostoru. ne, ne bi mogla jaz se vsest za mizo, pred sabo knjigo in brat in kao memorirat, pa nekaj ck ck ck po vrsti. ne ne. sama prit do pointa in to na zanimiv način, drugače hitro ratam živčna in koncentracija popusti v momentu. x:Dx[/quote]
aha fajn si interpretirala tole xyesx - sam ne smes si vzorca postavt, v smislu: 'jaz vedno' (sem raztresena, taka in drugacna in to)... ker saj si vcer rekla, da si tud saturnovc, kar pomen da si tud metodicna in organizirana, vendar morda na svoj nek nacin.
kot jaz. k sem v bistvu ful neorganizirana in taka, ampak mam pac eno svojo organizacijo. x:)x

[quote]saj v bistvu imaš vse skupaj kar produktivno postavljeno. res je treba čart pogledati čimbolj v globino, da dobiš vsaj del mozaika.
po tej analogiji se pa jaz moram že enkrat končno znebiti nejasnosti, zmedenosti, dvoma (ker pač Merkur kvadrat Neptun :vragec: ), da bo Merkur, vladar Sonca v 10. hiški s svojimi sekstili, ki jih dela (tudi z Luno, saj res) napredoval ... samo sekstili so tako .... lenoba ... nekaj je, pa nič ne bi prav se pomatral, ker se ti zdi vse na izi, saj to že itak obvladam ... no ja ... bo že. je že tako, da Merkur v Tehtnici bi znal in pa, ker je v 10. hiši, tudi želel/hotel izjemno lepo povedati, ampak nekako tisti Uran in Jupiter z jezikom prehitita misli ali prepovršno, premalo dovršeno premislita, Neptun pa pač zjebe zaradi občutka ... nejasnosti.[/quote]
ja, vedno mors VSE gledat oz. upostevat. ja, pr men nad vse klapa in je vse povezan v nulo. pr enih nc ne drzi, noben sistem, pr men pa nekak vsi. x:o)x (*recimo tud 9zki idr.)
aha merkur kvadrat neptun, na vrh, ampak v tehntici, to je tud lenoba, v bistvu, nedelovanje vcas, k bi blo potrebno delovanje, umik..... hm.... pa se z luno, se prav je vse odvisno od tega, kako se pocuts...
mah, ves, saj to vse pride, zato pa glih vse to dobimo - tak paket z vkljucujocimi testi.

sej jaz s tem strahotnim neptunom sem se morala tud marsicesa naucit in vcas gre za to, da mormo pac preseci, vcas pa se nekako 'obratno' manifestira: recimo jaz bi morala bit najvecji in najboljsi blefer, pa mi je to cist off, tega glih najbolj ne maram.
tko da vcas ni tako, kot se zdi, oz. kot sem ze vecX rekla, je v astrologiji pogosto 'manj vec'.

recimo ce mas nekje koncentracijo, pogledas bodisi kam se usmerja (aspekti), bodisi kaj manjka (protiutez, ki jo mors furat, ce je ni).
Npr. jaz nimam NIC v tehtnici in moram tud v ta kot usmerjat energy, ker se morm naucit diplomacije in blagosti (ocitno vse te blazotne ribe niso dost x:px x;)x)

[quote name='Pujsita' post='935998' date='21. Jan 2008, 02:07']Je ja obdobje, ko se na dveh frontah prepletata preteklost in prihodnost[/quote]
jp, ne sam na dveh, na vseh....
ker je tolk razlicnih dejavnikov vpletenih, je vse zivo mozno....
npr. nista potentna sam sonce pa luna (scip), saturn, uran, pac pa tud neptun, merkur itd.
velik zmede, v glavnem, zraven bo pa hotel saturn nekaj nazaj drzat pa meje postavljat pa tezit k nazaj (poleg seveda marsa).
skratka, schtraufenpacht. xDDx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...