Skoči na vsebino

Napoved za 4. teden

Marsa

Recommended Posts

a je res danes luna v raku ? a je tale rak že enmal zamtran ;) mater sem vesela...
ne vem pa neki... sred tedna naj bi bil iz tiska prvi izvod... sem vzela kot super tole da je ravno nekje na tale dogajanje na nebu... ;)
Deli na socialnih omrežjih

Guest Mačona
[quote]aha fajn si interpretirala tole xyesx - sam ne smes si vzorca postavt, v smislu: 'jaz vedno' (sem raztresena, taka in drugacna in to)... ker saj si vcer rekla, da si tud saturnovc, kar pomen da si tud metodicna in organizirana, vendar morda na svoj nek nacin.
kot jaz. k sem v bistvu ful neorganizirana in taka, ampak mam pac eno svojo organizacijo. x:)x[/quote]
dobro, glede tega Urana povem še to .... da me ful znajo različni zvoki v smeh spravit in da se rada smejem starim avtom ali pa kakršnimkoli prdečim kripam ... vem, hecno, ampak ima logiko. ful sem nek čuden frik na razne zvoke ... x:Dx
no, saj bo, saj tist Neptun mi tudi dobro dela (Venera trigon Neptun - pa imam nek tak čut za umetnost, nič kaj dosti konkretnega, ampak jo znam začutit, občudovat ... pa filing za barve. poezija, slikarstvo, balet .... nežna umetnost. klasična glasba. labodi.)
seveda, saj sem tud organizirana in metodična, sam ne smem se počutiti v karkoli prisiljeno. še kako znam načrtovati in bit postopna in taka. ampak Uranovec pač mora po svoje, kakorkoli že, ja.

mah, saj vem ... hitro zapadeš v vzorce razmišljanja oz. greš na nove, pa te stari potegnejo nazaj, ker so udobnejši.

[quote]ja, vedno mors VSE gledat oz. upostevat. ja, pr men nad vse klapa in je vse povezan v nulo. pr enih nc ne drzi, noben sistem, pr men pa nekak vsi. x:o)x (*recimo tud 9zki idr.)
aha merkur kvadrat neptun, na vrh, ampak v tehntici, to je tud lenoba, v bistvu, nedelovanje vcas, k bi blo potrebno delovanje, umik..... hm.... pa se z luno, se prav je vse odvisno od tega, kako se pocuts...
mah, ves, saj to vse pride, zato pa glih vse to dobimo - tak paket z vkljucujocimi testi.[/quote]
tole je pa prav zanimivo. pri tebi vsi sistemi držijo. zanimivo. x:Dx :palec: ali pa pač ti sama znaš delat take dobre povezave in povsod vidiš simboliko in imaš v bistvu v sebi nek tak čut za sistematiko in potem to tudi vidiš v astro, DZK, numerologiji itn. in lahko tudi vidiš nek smisel.
ja, saj je težko priznat, oz. me je kar malo sram, ker pač sem Devica, samo sem včasih tudi lena, ja.

maš prav, ful je odvisno pri meni od počutja. fizičnega, čustvenega, duhovnega, mentalnega ... če ena stvar nima smisla, pol nima nobena, pol se mi kar ne da, pa ne vem, za kaj bi prvo poskrbela ... veš kaj, saj tale Neptunov kvadrat ... mam zdaj v tranzitih Plutona direkt kvadrat na Merkur in to je prečiščevanje in potem več ne bom govorila o sebi, da sem zmedena in taka. traja pa ta tranzit itak .. 2-3 let. pa še tole leto mi hodi Jupiter po 2. hiši in upam, da se bo to res poznalo na notranjem občutku lastne vrednosti. x:)x

[quote]sej jaz s tem strahotnim neptunom sem se morala tud marsicesa naucit in vcas gre za to, da mormo pac preseci, vcas pa se nekako 'obratno' manifestira: recimo jaz bi morala bit najvecji in najboljsi blefer, pa mi je to cist off, tega glih najbolj ne maram.
tko da vcas ni tako, kot se zdi, oz. kot sem ze vecX rekla, je v astrologiji pogosto 'manj vec'.
recimo ce mas nekje koncentracijo, pogledas bodisi kam se usmerja (aspekti), bodisi kaj manjka (protiutez, ki jo mors furat, ce je ni).
Npr. jaz nimam NIC v tehtnici in moram tud v ta kot usmerjat energy, ker se morm naucit diplomacije in blagosti (ocitno vse te blazotne ribe niso dost x:px x;)x)[/quote]
jp, ni vse v teorijah in knjigah ... pa tudi, če jih pobereš/prebereš, še zmeraj je tvoja izbira, kako se boš naštelal in kako deloval. res pol pride do kakih kompenzacij in podobnega. važno, da se napreduje. x:)x

meni se pa zdiš nekako diplomatska včasih ... mogoče pokroviteljsko diplomatska. vskočiš kdaj vmes ... ti je mogoče zoprno, ampak pač vskočiš.

Luna v Raku? jaz pa taka poskočna in vse fajn, new energy. aja. imam tranzit Venera trigon Venera ali nekaj podobenga te dni, valda ... ampak obenem nekaj med Soncem in Saturnom, tako da ... me ne bo čisto razgnalo. x:Ix

Tudi jaz se čudim temu raku. Sem mislil, sem si njegov vpliv mal drugač predstavljal, verjetno je krivo sonce, tak lepo sveti, upam, da bo ob treh tud.

Se že vidim, jaz pa jasica pa en špinel... pravi dan za nas hašišarje x:)x .
Let it be a bee.

Guest Mačona
aja, včeraj sem pobrisala prah v sobi ... na pol zmetala papirje in razni šit stran ... danes še drugo polovico, če se mi bo dalo ... pa okna spucat, zavese dat prat, tla pomest in zbrisat. generalno. pol pa mir en cajt z "večjimi" podvigi. x:Dx
pa knjige si za naslednji izpit sposodila. x:px
pa tako ... luštna napoved, za prilagodljivost. :palec:

[quote name='Marsa' post='936117' date='21. Jan 2008, 12:36']Skor noben ni tezil. x^x

jp, ne sam na dveh, na vseh....
ker je tolk razlicnih dejavnikov vpletenih, je vse zivo mozno....
npr. nista potentna sam sonce pa luna (scip), saturn, uran, pac pa tud neptun, merkur itd.
velik zmede, v glavnem, zraven bo pa hotel saturn nekaj nazaj drzat pa meje postavljat pa tezit k nazaj (poleg seveda marsa).
skratka, schtraufenpacht. xDDx[/quote]

Saj tudi nima kdo tezit, saj te ne placujemo, da pises napoved, smo ti lahko samo iz xsrcx hvalezni x:Xx :palec: .

Uf, tole se pa zanimivo slis, cela guzva s temi planeti, najboljs, da si kakega polcaja na nebu omislimo, da mal pousmeri vse kamor spada. Jah, jaz sem se odlocila, da se bo zdajle vse popredalckalo kamor spada in da bom dovolj mocna, da bom znala eno zadevo transformirat v optimum :2src: :palec: . Je pa definitivno vse tole moje Mehisko obdobje nad srecno zame, ne glede na to, kako se planeti fjakajo tam gor, mislim, da takole srecna se nisem bila v lajfu x:)x x:px :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[i]V začetku tedna se bo slabše počutje, ki smo ga zaradi nekaterih močnih in neugodnih aspektov čutili med vikendom, nadaljevalo in stopnjevalo do torkovega ščipa, ki bo na nas deloval moteče in težavno.
Ta pritisk po ščipu ne bo ponehal, pač pa se bo združil z nekaterimi drugimi močnimi vplivi, tako da bo žal kar skoraj ves teden bolj ali manj težaven, pogosto pa tudi depresiven.[/i]

zgleda, da tole na mene drugač deluje.....prav ta vikend, je mene minilo moje 'tiho' obdobje' :inocent:

[i]
Če bomo tako postali utrujeni, telesno in čustveno izčrpani, žalostni ali depresivni, se tega ne ustrašimo in se zavedajmo, da bodo vsa ta stanja minila in da se bomo kmalu spet počutili bolje v svoji koži in nikakor ne obupajmo. Preprosto se preklopimo in razmišljajmo o nečem lepem ali še raje počnimo kaj lepega.[/i]

satrun šiba nazaj h luni..tak da sem že vajena tega nihanja xrolleyesx

[i]Čisto na koncu tedna pa si skušajmo malo oddahniti od pretiranega dela in podobnih dejavnosti in se sprostimo in si tudi kaj lepega privoščimo.
Primerna so takšna in drugačna druženja, pa tudi zabave, obisk prireditev in vse drugo, kar nas zadovoljuje na družabni, intelektualni, uživaški in tudi estetski ravni.[/i]

fraj dnevi na planu x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest Mačona
bila pridna. vzela dol zavese, pomila okna, pobrisala nek čuden prah vsepovsod oz. take mucke grde na karnisah in radiatorskih ceveh, pometala stran neke cunje, ki jih več ne bi dala nase, pa tiste, ki jih mislim še nosit, pa imajo čuden vonj, dala v pranje ... omare in predali meli čuden vonj, pa nisem vedla, kaj zdaj, ko sem jih že pobrisala s cunjo, kako jih nekak "razkužit" :vragec: , ker me res razpizdijo razni postani vonji, ker majo slabo energijo. pa sem se spomnila, da imam e.o. atlantske cedre, ki mi nekak ni fajn za kurjenje v gorilniku, zato sem kar vzela vato in namazala police in omare s tem ... x:Dx pa nije loše. x:Dx jutri dam še luftat odejo in povšter. skratka, če se že grem generalno čiščenje, pol res. itak je pol dolgo mir. samo mora se dat te grozne vonje in postane energije ven.

pa ves ta čas kurila v gorilniku e.o. smreke - to mi je pa mega! :2src: pa eno tako fajno svečo imam zdaj z vonjem po vrtnici :2src: in je res kvalitetne izdelave, tudi gori par ur, ker jo že mela enkrat in res diši po vrtnici in to ne kak gnusen sintetičen vonj. saj je stala 8 evrov. :vragec: ampak je vredna svoje cene. x^x
pa privoščila si malo zase, si kupila dušgel z vonjem - vrtnice, čist me je obnorel vonj vrtnic. :palec:

pa enih CD-jev si napekla, ene dobre muzike, raznih Nirvana longue in Siddharta Spirit of Buddha bar ... mam zdajle teh raznih Buddha barov in Cafe del mar cca. 25 CD-jev. bi mela še več. pa nasploh si uredila zbirko CD-jev.

jutri še eni opravki okoli zdravja, pa na faks, na srečo nič birokratskega. skratka, paše mi prčkarit sem in tja, uživam, zaenkrat energy dovolj na zalogi. še k frizerju se naročit, aha, saj res v Levu bo Luna, kr fajn, glede na to, da bi rada, da se mi malo zgostijo laseki. vse poklapa. xDDx xokx

pa upam, da ščip ne bo preveč hud, da bo deloval v pozitivo, koristno, družabno, kakorkoli, za vsakega tisto, kar rabi/si želi. xsrcbumx xribax xupx xrosex

se odločam za frizerja... pa se ne morem odločit kaj je boljša varianta.. polna luna v levu al prazna luna s sončnim mrkom :inocent: glede na to, da bi rada, da hitro rastejo...

drugač pa.. še fajn, še nič depresivna x:o)x
pa 'v skladu z' grem jutri na svež zrak, jahat :) me je tip kar poklical in rekel, da ma eno frej uro zame, ker se že cel teden nisem javila x:o)x
pa I. sem spremla danes na jogo, poskusno, glihkar plačuje za pol leta članarino x^x ma probleme s hrbtenico pa sem predlagala, da ne bi blo slabo, če tole poskusi, čeprav je kao 'za ženske'... prvič, da se razmiga, drugič, da se sprosti, ker se mi zdi, da ta druga stvar pri njemu še bolj vpliva na tele bolečine.. no, upam, da bo kaj učinka :palec:

pospravljal pa ne bomo.. se mi ne da.

aja... Marsa.. fajn za napoved :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Ksenia' post='936120' date='21. Jan 2008, 12:41']ne vem pa neki... sred tedna naj bi bil iz tiska prvi izvod... sem vzela kot super tole da je ravno nekje na tale dogajanje na nebu...[/quote]
dbest, ravno prav! xokx
Cestitke! :palec: x8Dx

[quote name='Mačona' post='936128' date='21. Jan 2008, 13:22']dobro, glede tega Urana povem še to .... da me ful znajo različni zvoki v smeh spravit in da se rada smejem starim avtom ali pa kakršnimkoli prdečim kripam ... vem, hecno, ampak ima logiko. ful sem nek čuden frik na razne zvoke ...[/quote]
hecn... mene pa ne zabavajo 'razni zvoki prdechi' x:o)x, pac pa znajo spravt ob zivce cist
[quote]no, saj bo, saj tist Neptun mi tudi dobro dela (Venera trigon Neptun - pa imam nek tak čut za umetnost, nič kaj dosti konkretnega, ampak jo znam začutit, občudovat ... pa filing za barve. poezija, slikarstvo, balet .... nežna umetnost. klasična glasba. labodi.)
seveda, saj sem tud organizirana in metodična, sam ne smem se počutiti v karkoli prisiljeno. še kako znam načrtovati in bit postopna in taka. ampak Uranovec pač mora po svoje, kakorkoli že, ja.[/quote]
ja saj umetnost ni sam risanje, macona. :)
dbest aspektek: venera neptun! x^x (zato mas pa tud lepe oci - poleg pac ostalih kombinacij, ki tud delajo zraven)

[quote]mah, saj vem ... hitro zapadeš v vzorce razmišljanja oz. greš na nove, pa te stari potegnejo nazaj, ker so udobnejši.[/quote]
Jp, dobr si tole postavla, tocno to so: udobnejsi.... xyesx

[quote]ole je pa prav zanimivo. pri tebi vsi sistemi držijo. zanimivo. x:Dx :palec: ali pa pač ti sama znaš delat take dobre povezave in povsod vidiš simboliko in imaš v bistvu v sebi nek tak čut za sistematiko in potem to tudi vidiš v astro, DZK, numerologiji itn. in lahko tudi vidiš nek smisel.[/quote]
Jp, jaz mam tako logiko eno hecno in si vse prilagodim. x;)x
sam nenazadnje sem rojena na petek 13, prva karta v tarotu (k nima zveze u datumom rojstva - no ima, ampak se prve cifre ne racuna po dnevu - 13) je tud 13, kar je skorpijon.... in tako dalje. 9zk sem 9 in 4 (sestevek 13031964 pa je 9), pa to spet nima zveze s samim datumom in ciframi.
Potem imam super prepleten neptun pluton - ta vpliv.... vse je zlo povezano. vladar sonca je na asc, vladar asc je na mc....
mah, res mi vse neverjetno deluje. xDDx

[quote]ja, saj je težko priznat, oz. me je kar malo sram, ker pač sem Devica, samo sem včasih tudi lena, ja.[/quote]
aja men je to pol simpl priznat, k sem riba, ocitno. ;)

[quote]maš prav, ful je odvisno pri meni od počutja. fizičnega, čustvenega, duhovnega, mentalnega ... če ena stvar nima smisla, pol nima nobena, pol se mi kar ne da, pa ne vem, za kaj bi prvo poskrbela ... veš kaj, saj tale Neptunov kvadrat ... mam zdaj v tranzitih Plutona direkt kvadrat na Merkur in to je prečiščevanje in potem več ne bom govorila o sebi, da sem zmedena in taka. traja pa ta tranzit itak .. 2-3 let. pa še tole leto mi hodi Jupiter po 2. hiši in upam, da se bo to res poznalo na notranjem občutku lastne vrednosti. x:)x
jp, ni vse v teorijah in knjigah ... pa tudi, če jih pobereš/prebereš, še zmeraj je tvoja izbira, kako se boš naštelal in kako deloval. res pol pride do kakih kompenzacij in podobnega. važno, da se napreduje. x:)x[/quote]
mah, saj obcutek lastne rvednosti ni nekaj, kar pride, ko pritisnes na gumb... to se pac zgodi s procesi raznimi, predvsem pa je potrebno zavedanje - to se pa veca oz. poglablja.

[quote]meni se pa zdiš nekako diplomatska včasih ... mogoče pokroviteljsko diplomatska. vskočiš kdaj vmes ... ti je mogoče zoprno, ampak pač vskočiš.[/quote]
Res je, sm pokroviteljska, dostkrat. :o|o:
je tudi znacajsko (k sm *ful pametna* x;)x), sam mal je pa tud "poklicna deformacija".
Preprosto sem se [i]navadila[/i] na tak nacin, k sem mela pac tok teh odnosov z ljudmi, ki so bli tko obarvani (da sm recimo svetovala al karkoli).. potem pa ze nehote privzames ta nacin.

No sej, mal diplomacije sem se pa mogoce celo ze naucila. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='NVK' post='936130' date='21. Jan 2008, 13:25']Tudi jaz se čudim temu raku. Sem mislil, sem si njegov vpliv mal drugač predstavljal, verjetno je krivo sonce, tak lepo sveti, upam, da bo ob treh tud.[/quote]
jp, krivo je sonce, ki tok lepo sveti v vodnarju. x:)x
sicer pa ima sonce najslabsi (=najsibkejsi) vpliv v vodnarju - logicno, ker je pac 'v izgonu' (nasproti leva)

[quote name='Mačona' post='936138' date='21. Jan 2008, 13:47']aja, včeraj sem pobrisala prah v sobi ... na pol zmetala papirje in razni šit stran ... danes še drugo polovico, če se mi bo dalo ... pa okna spucat, zavese dat prat, tla pomest in zbrisat. generalno.[/quote]
Pih! x^x
(zakaj se sama nikol ne poslusam? x:o)x)

[quote name='Pujsita' post='936155' date='21. Jan 2008, 14:23']Saj tudi nima kdo tezit, saj te ne placujemo, da pises napoved, smo ti lahko samo iz xsrcx hvalezni[/quote]
Ja sej... ves kaj je hec. :D
'prej' so/ste mi vcas tezil, ojoj, kaksna napoved, a lohk bl pozitivne pises, clo na mail sem dobivala dost besno posto, da negativno vplivam na folk, da sm odgovorna in da ne bi smela 'tacga pisat' in tko.
No pol je pa tok cajta nisem, skor 10 tednov...
No in zdej k je gor, ma magar ful grozna, zajebana, vse, vse...
pa folk do stropa skace, k je! xokx :P

[quote]Jah, jaz sem se odlocila, da se bo zdajle vse popredalckalo kamor spada in da bom dovolj mocna, da bom znala eno zadevo transformirat v optimum[/quote]
o tem sploh ne dvomim. x;)x :palec:

[quote name='klarus' post='936194' date='21. Jan 2008, 16:12']zgleda, da tole na mene drugač deluje.....prav ta vikend, je mene minilo moje 'tiho' obdobje'

satrun šiba nazaj h luni..tak da sem že vajena tega nihanja

fraj dnevi na planu[/quote]
ja, sej ni tko do minute, ti vplivi se dostkrat raztegnejo, zdruzijo, vcasih iznicijo drug drugega... itd.
pa tud, nekomu se drugac manifestira: strlcu je vodnar ugodnejsi kot levu, recimo... itd.

kako? kje pa mas luno?

Fajn za frej dneve! x8Dx

[quote name='Mačona' post='936246' date='21. Jan 2008, 20:08']... mam zdajle teh raznih Buddha barov in Cafe del mar cca. 25 CD-jev.[/quote]
dbest, mas pa dobro muzko! xokx

[quote name='Aliana' post='936271' date='21. Jan 2008, 21:33']se odločam za frizerja... pa se ne morem odločit kaj je boljša varianta.. polna luna v levu al prazna luna s sončnim mrkom[/quote]
hm, skoda k nisi ze do zdaj, tik pred tole polno luno. sam sodim, da je mrk slabsa izbira za rast.

dobr si svetovala I.
jaz sem tud vcer po 20-ih letih zacela *uno svojo jogo* delat (prav en tak 'plancek', k sem pri 20-ih ga dobila).
Pa me tud vse boli, ne morm verjet. x:o)x (k sem vidla, najbrz v dnevniku, da si napisala, da te vse boli).

aja Pujsa, saj ni nc tok tacga, sam ena urezninca.... za zraven mal. x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Mačona
[quote]hecn... mene pa ne zabavajo 'razni zvoki prdechi' x:o)x, pac pa znajo spravt ob zivce cist[/quote]
aja, mogoče so ti pa preglasni al pa rezkajoči, te bodejo ali režejo v ušesa, karkoli ... ti ne sprožija režalnega refleksa. x:Dx
[quote]dbest aspektek: venera neptun! x^x (zato mas pa tud lepe oci - poleg pac ostalih kombinacij, ki tud delajo zraven)[/quote]
hvala. x:Ix so mi pa samo enkrat prisodili Ribo ... oči še niso dovolj. aja, da bi še kaj drugega delovalo na videz učk .. ne vem, meni so čist nežkane, blage. je pa tudi dosti odvisno od počutja in celotne mimike obraza, kako se pol oči poklapajo z obrazom in kakšen vtis dajejo ... lahko so tudi žalostne .... oprezujoče .... jezne ... zanimive zadeve so to za opazovat pri ljudeh.
aha, ja, pa beločnica se mi ne vidi samo levo in desno od šarenice, pač pa tudi spodaj, kar naj bi bil znak intuitivnosti ali kaj ... tenkočutnosti ...
[quote]Jp, jaz mam tako logiko eno hecno in si vse prilagodim. x;)x
sam nenazadnje sem rojena na petek 13, prva karta v tarotu (k nima zveze u datumom rojstva - no ima, ampak se prve cifre ne racuna po dnevu - 13) je tud 13, kar je skorpijon.... in tako dalje. 9zk sem 9 in 4 (sestevek 13031964 pa je 9), pa to spet nima zveze s samim datumom in ciframi.
Potem imam super prepleten neptun pluton - ta vpliv.... vse je zlo povezano. vladar sonca je na asc, vladar asc je na mc....
mah, res mi vse neverjetno deluje. xDDx[/quote]
si ti nek matematični tip. x:Dx :palec: saj je čisto preprosto in logično ... pa fajn je prit do takih sklepov na podlagi čiste matematike, ker je tudi simbolika v vsem - krasno.
ejjjjj, moja dobra prijateljica je tudi na 13. 3., pa še Škorpija v ASC. Luno pa v Raku. pravi blagorček in balzamček za mojo dušo, ker ma tud Urana na ASC in polno 3. hišo, komunikacija laufa in tud zanimanja podobna, pa tud čustvena nota, tako da krasno za obe, ker jaz sem jo pa tud v neke zadeve na faksu ufuravala, ji pomagala (moj Mars na njenem S. vozlu v 9. bajti - kako vse poklapa xDDx ).

[quote]mah, saj obcutek lastne rvednosti ni nekaj, kar pride, ko pritisnes na gumb... to se pac zgodi s procesi raznimi, predvsem pa je potrebno zavedanje - to se pa veca oz. poglablja.[/quote]
saj vem, mi manjka poglobitve in potrpljenja in sinteze ... se pa kdaj že tudi ustavim in si rečem, hej, počasi, vse ob svojem času in raje manj kot več, pa tisto temeljito.
[quote]Res je, sm pokroviteljska, dostkrat. :o|o:
je tudi znacajsko (k sm *ful pametna* x;)x), sam mal je pa tud "poklicna deformacija".
Preprosto sem se [i]navadila[/i] na tak nacin, k sem mela pac tok teh odnosov z ljudmi, ki so bli tko obarvani (da sm recimo svetovala al karkoli).. potem pa ze nehote privzames ta nacin.

No sej, mal diplomacije sem se pa mogoce celo ze naucila. x;)x[/quote]
ja no, pa saj večinoma na tak všečen način. nekdo pa tudi mora biti pokroviteljski.
ja, neverjetno, kaj vse privzamemo in/ali smo pa prisiljeni se prilagoditi. kaj mogoče ni preveč razvito v nas, pa konec koncev ni nič slabega, če se kaj novega naučimo.

kaj mi gre nakam na nevemkaj to neko hitenje. komaj čakam, da se umaknem v svojo sobo. ampak v vzorce se pa ne spustim ujeti, ker me že nekaj hoče vlečti dol, ampak ne, imam željo po umiritvi, meditaciji. čas za naštelanje na pozitivno, pa če zunaj padajo bombe.

pa da bi čimmirneje prenesli ščip. xwizardx xyiyax

[quote name='Marsa' post='936434' date='22. Jan 2008, 11:40']kako? kje pa mas luno?[/quote]
luna je 1° 14 device

februarski mrk bo še zanimiv x:o)x

sploh ko mam luna kvadrat asc in neptun in opozicija jupiter

pa seksitl uran in merkur

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

[quote name='Marsa' post='936434' date='22. Jan 2008, 11:40']Ja sej... ves kaj je hec. :D
'prej' so/ste mi vcas tezil, ojoj, kaksna napoved, a lohk bl pozitivne pises, clo na mail sem dobivala dost besno posto, da negativno vplivam na folk, da sm odgovorna in da ne bi smela 'tacga pisat' in tko.
No pol je pa tok cajta nisem, skor 10 tednov...
No in zdej k je gor, ma magar ful grozna, zajebana, vse, vse...
pa folk do stropa skace, k je! xokx :P

o tem sploh ne dvomim. x;)x :palec:

aja Pujsa, saj ni nc tok tacga, sam ena urezninca.... za zraven mal. x:o)x x;)x[/quote]

Jah, na dobro se clovek hitro navadi :inocent: x;)x . Zdajle si zidarjem povecala biznis, bodo strope popravljali, ko tok visok skacemo od veselja x:Dx x:px .

Transformacija je pa odvisna se od enega bitja, ki je pa mal manj mocno, bomo vidl, ce ne bo mozno, je pa pac za vse boljs,da se ne bo dal transformirat, al pa kdaj drugic.

Aj aj aj, tko za zraven mal xDDx , saj po mojem se sploh ne pocutis cela, ce nisi mal porezana al pa opecena, se dobr, da imas domaco lekarno v mezincu x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sprovedla post :palec:
Zdaj čakam poslednje minutke :2src: :eek: in ful zadovoljna sama s sabo - me moj včeraj kar postrani gledal..bi spil pivo, pa ni imel s kom, bi podelil pol jogurta, pa ni bilo kandidata.. xDDx
Je tole že moj tretji post tole leto:) dva lunina, en pa alkoholni :8):

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

hy

jaz žal nisem mogla prebrat napovedi.

Moram rečt da imam uzredno deloven in športen teden :)
Takoj prvi dan me je podrl en Čeh, sem zi zvila levo zapestje, ampak kot prava levinja mi to ni prišlo do živega....že par dni noro fajn smučkam..... :2src:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...