SAJKA 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 HELLO!SEM NOVA NA FORUMU.PROSIM CE MI KDO LAHKO RAZLOZI UJEMANJE MED NAMA.NJEGOVE ROJSTNE URE ZAL NE VEM.BO SLO VSEENO? JAZ*20-8-1979**ROJENA 9.00 ON*26-12-1975**ROJEN ENKRAT DOPOLDNE HVALA,HVALA VSEM KI SE BOSTE POTRUDILI ODGOVORITI.IZPOLNILI MI BOSTE MOJO VELIKO ZELJO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luna82 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 Ola, Sajka! bom pa jaz odgovorila, če noben drug ne..hehe.. Namreč, tudi sama sem levinja (isti dan, le 3 lete sem mlajša) in imam bodočega moža - kozoroga;D Kozorogi se ustalijo nekje tam po 27 letu, ponavadi. Pomembno je, da se "znorijo" in spoznajo kaj želijo v življenju imeti&doseči, da se lahko potem ustalijo - seveda ko so pripravljeni (nič prej)! Obe znamenji sta trmasti - potrebno je kar nekaj kompromisov, oba se morata naučiti popuščati - to je dejstvo! Kozorogi so zelo družinski ljudje, kar je mene zelo pritegnilo. Ta znamenja ne smeš siliti v nekaj kar njemu ni, saj drugače ravno to delajo, le zato, da ti pokažejo, da prav ne ravnaš in to spoznaš! Čustva izrazijo na takšen način, da ti to pokažejo z dejanji in ne le z besedami! kar veliko več pomeni! Ne marajo ukazovanja in da na njih pritiskaš! Rabijo malo svobode - v tem smislu, da grejo v svoj svet iluzij&domišljije in takrat rabijo "mir", da vso odvečno energijo dajo iz sebe. Levčki smo pa umetniške dušice, tako, da takrat se pa mi zamotimo z igranjem kitare ali slikanjem kakšne slike. Zelo radi pomagajo ljudem v stiski, tudi neznanim. Na te osebe se lahko zaneseš! Niso materialisti (oz. redke izjeme) in si radi kakšno razvajanje privoščijo! Levi smo pa tud takšni, da se razvajanja ne branimo! V poslu so res predani, se res trudijo---dokler jih veseli in imajo dobre razmere..Ko tega ni, se vržejo v naslednjo ponujeno ponudbo, ki jih veseli. Skratka ne prenesejo, da jim nekdo kar naprej "soli pamet" - nekdo, ki nima pojma. Ko najde kozorog žensko za vse življenje, ji bo nudil vse in jo razvajal - če bo le znala kdaj popustiti;) in mu "dala mir", ko ga bo rabil! Za to ji bo hvaležen, ter ji tudi pokazal v takšni ali drugačni obliki;) hehe..Skratka kozorogi niso težavni, le važno je da se "najdejo"! No, upam, da sem ti malo pomagala.... P.S. Možna so tudi razhajanja glede tega, ker je v prvi vrsti odvisno tudi, kakšen je človek po karakterju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 P.S. Možna so tudi razhajanja glede tega, ker je v prvi vrsti odvisno tudi, kakšen je človek po karakterju. Precej razhajanj pri opisu določenih znakov je lahko precej drugačno zaradi različnih ASC (podznak), postavitve lune v različnih znakih in seveda na različnih stopinjah in seveda vseh različnih aspektov v karti. Marsikdo pri opisu svojega sonca v levu čuti nekaj podobnosti naštetit zgoraj, marsikdo, odvisno kako je to njegovo sonce aspektirano, lahko čuti sebe povsem drugače. Na pamet opis znako kot ga opisuje horoskopi v časopisih, žal ne zadoščajo več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 Ola, Sajka! bom pa jaz odgovorila, če noben drug ne..hehe.. Namreč, tudi sama sem levinja (isti dan, le 3 lete sem mlajša) in imam bodočega moža - kozoroga;D Kozorogi se ustalijo nekje tam po 27 letu, ponavadi. Pomembno je, da se "znorijo" in spoznajo kaj želijo v življenju imeti&doseči, da se lahko potem ustalijo - seveda ko so pripravljeni (nič prej)! Obe znamenji sta trmasti - potrebno je kar nekaj kompromisov, oba se morata naučiti popuščati - to je dejstvo! Kozorogi so zelo družinski ljudje, kar je mene zelo pritegnilo. Ta znamenja ne smeš siliti v nekaj kar njemu ni, saj drugače ravno to delajo, le zato, da ti pokažejo, da prav ne ravnaš in to spoznaš! Čustva izrazijo na takšen način, da ti to pokažejo z dejanji in ne le z besedami! kar veliko več pomeni! Ne marajo ukazovanja in da na njih pritiskaš! Rabijo malo svobode - v tem smislu, da grejo v svoj svet iluzij&domišljije in takrat rabijo "mir", da vso odvečno energijo dajo iz sebe. Levčki smo pa umetniške dušice, tako, da takrat se pa mi zamotimo z igranjem kitare ali slikanjem kakšne slike. Zelo radi pomagajo ljudem v stiski, tudi neznanim. Na te osebe se lahko zaneseš! Niso materialisti (oz. redke izjeme) in si radi kakšno razvajanje privoščijo! Levi smo pa tud takšni, da se razvajanja ne branimo! V poslu so res predani, se res trudijo---dokler jih veseli in imajo dobre razmere..Ko tega ni, se vržejo v naslednjo ponujeno ponudbo, ki jih veseli. Skratka ne prenesejo, da jim nekdo kar naprej "soli pamet" - nekdo, ki nima pojma. Ko najde kozorog žensko za vse življenje, ji bo nudil vse in jo razvajal - če bo le znala kdaj popustiti;) in mu "dala mir", ko ga bo rabil! Za to ji bo hvaležen, ter ji tudi pokazal v takšni ali drugačni obliki;) hehe..Skratka kozorogi niso težavni, le važno je da se "najdejo"! No, upam, da sem ti malo pomagala.... P.S. Možna so tudi razhajanja glede tega, ker je v prvi vrsti odvisno tudi, kakšen je človek po karakterju. ta opis kozoroga mi je pa ful všeč...sploh zato, ker se najdem v vsem napisanem Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luna82 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 (popravljeno) Me veseli Pinka, da se tudi ti najdeš v tem opisu! Popravljeno 23. maj 2008 -> luna82 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.