Antigona 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Zanima me, ali imate izkušnje z "virtualnim" spoznavanjem partnerjev in kako so/se take zveze obnesle??? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 V bistvu poteka komunikacija iz obratne smeri: najprej nekako spoznas cloveka (maili, MSN,...), sele nato se srecas z njim...je po svoje zanimivo, vendar se pri meni ni obneslo, ker papir (ekran) prenese marsikaj, real life je pa cisto nekaj drugega.....Poznam pa kar nekaj parov, ki so se spoznali na tak nacin in veza cisto dobro funkcionira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 um ... samo 1 izkušnja ... dobra ... samo long distance stvar ni delala ... 700 km je ipak 700 km ... in če si 16-letni smrkavec, ki še nima izpita za avto in mora vsak teden 5 dni bit v šoli ... se potem pač vidiš samo med vsakimi počitnicami in po nekem obdobju ugotoviš, da ti je tip, ki sedi v sosednji klopi, v bistvu čisto kul ... pa še blazno blizu je ... hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 u, Mysti, lepo slišat, da vama uspeva zvezo furat že tako dolgo jest sem imel tud en zmenek na slepo, z osebo, ki sem jo spoznal na netu...v bistvu nisem niti vedel kako izgleda, dokler se nisva srečala na pijači...klepet je bil vredu, razgledana punca, vendar se drug pri drugem fizično nisva čist nič privlačila...sva rekla, da se še kaj slišiva....bolj iz vljudnosti, itak, se potem nisva več Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Nisem mela take izkušnje, še ne. Me pa mika Po moje mora ful adrenalin sopat pred takim zmenkom... A gre kdo od vas z mano na zmenek?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 k sem sla jest na zmenek, mi je slo vse narobe: najprej me ustavijo policaji, in mi dajo za pihat, ze tko al tko sem zamujala, tko da mio je blo res bed...ko poklicem modela da sem ze blizu, me prekine in kar na enkrat je stevilka nedosegljiva....probam se enkrat, se vedno nedosegljiv...cez glavo so se podili ze razni filmi, vendar sem poklicala se enkrat in tokrat je bilo vse OK...ko sva se potem koncno videla, pa ni bilo ne treme, ne zadrege, je pa res, da sva ze prej vec kot mesec kontakitirala po telefonu, MSN-ju....me je pa tisto soboto vsaj dvakrat imelo, da bi vse skupaj skenslala ja bla vsekakor zanimiva izkusnja, lepi spomini, zal se ni obneslo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Nisem mela take izkušnje, še ne. Me pa mika Po moje mora ful adrenalin sopat pred takim zmenkom... A gre kdo od vas z mano na zmenek?! kolk si stara? a imaš kakšno sliko? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Nisem stara! Sem mlada 24 let... In če ti pošljem sliko, pol ne bo zmenek na slepo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 no, mlada si ravno prav...ampak vseen, slika more bit, da se sploh prepoznava Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 cashy, kar lepo po pravici povej, da hočeš preverit, če je grdavsa, ker v tem primeru ne bo nič z zmenka saj če hočeš, da te prepozna, se lahko zmenita, da ji rožo kupiš, pa te bo že našla ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 cashy, kar lepo po pravici povej, da hočeš preverit, če je grdavsa, ker v tem primeru ne bo nič z zmenka saj če hočeš, da te prepozna, se lahko zmenita, da ji rožo kupiš, pa te bo že našla ... a ne morš tega mal bolj elegantno povedat tole z rožico je pa že preveč...hmmm...staromodno, pa bi ful čuden izpadel....najbolj je kar izmenjat cifre, pa se pokličeva, kje se dobiva, kje točno je kdo, pa je Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 hm..zanimiva tema. sam nekak manjka izkušenj, komentarjev hvala Mystici! girly pa soncnici..čeprov..od girly je bla tak 700 km stran oddaljena ljubezen..en mal preveč no.. od soncnice pa..hm..pa to se men skos dogaja se prvič vidm nek z eno je kul..v drugo pa nope..ni to to. sicer, če ni glih predeleč se srečam še kakšne trikrat..sam do zdej se je še zmer izkazal, da ko jo prvič vidim ne v dikaču (kjer sem jo prvič vidu), da je pač..dovgočasna. i want some more.. give me some experience! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 cashy, kar lepo po pravici povej, da hočeš preverit, če je grdavsa, ker v tem primeru ne bo nič z zmenka saj če hočeš, da te prepozna, se lahko zmenita, da ji rožo kupiš, pa te bo že našla ...eh..rožo..kake maš.. čist preosladno pa ne na prvi no..js sem na blajnd dejtu svojo zmer počaku z odprto rdečo marelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 a ne morš tega mal bolj elegantno povedat tole z rožico je pa že preveč...hmmm...staromodno, pa bi ful čuden izpadel....najbolj je kar izmenjat cifre, pa se pokličeva, kje se dobiva, kje točno je kdo, pa je Ja saj itak vsi vemo, za kaj gre, kaj bi slepomišili Hehe ... Ja ne vem, če je pametno dajat GSM. Kaj pa če ti ne bo všeč, ona pa se bo čisto napalila? Pa še tvojo cifro bo imela Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ja saj itak vsi vemo, za kaj gre, kaj bi slepomišili Hehe ... Ja ne vem, če je pametno dajat GSM. Kaj pa če ti ne bo všeč, ona pa se bo čisto napalila? Pa še tvojo cifro bo imela cashy poklič iz skrite! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 ja mater sta se zda obadva napalila na to rožo ... je bila mišljena bolj kot razpoznavno znamenje, saj zarad mene lahko tudi malo čivavo zraven pripeljeta ... glavno, da je nekaj, kar izstopa. česar nimajo ravno vsi tipi zraven (tudi dupla očala recimo bi šla skozi ) nols, moja cimra je šla na blind date s tipom, ki ga je spoznala online. je bila hitro doma. njen komentar: manjši od mene in debel. več pa nismo spraševali pa ena kolegica kar naprej na to hodi. trenutno celo hodi z enim tipom in to že kakšna 2, 3 mesece ... prej pa so bili sami čudaki. nols, čakamo na tvoje izkušnje. razen rdeče marele. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Glej, slike ti ne dam, ker se boš zaljubu še preden se bova srečala, spat ne boš mogu, nč ne boš mogu mislt, ker boš mislu sam še name... In pol bi na zmenk pršu vs zjeban, zmučen in s takimi podočnjaki... in pol te ne bom mogla kar tako skenslat, ku bi se mi prevč smilu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Glej, slike ti ne dam, ker se boš zaljubu še preden se bova srečala, spat ne boš mogu, nč ne boš mogu mislt, ker boš mislu sam še name... In pol bi na zmenk pršu vs zjeban, zmučen in s takimi podočnjaki... in pol te ne bom mogla kar tako skenslat, ku bi se mi prevč smilu... hudo!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Glej, slike ti ne dam, ker se boš zaljubu še preden se bova srečala, spat ne boš mogu, nč ne boš mogu mislt, ker boš mislu sam še name... In pol bi na zmenk pršu vs zjeban, zmučen in s takimi podočnjaki... in pol te ne bom mogla kar tako skenslat, ku bi se mi prevč smilu... no, smisel za humor imaš dober obetaven začetek no, če me ne bi mogla kar tako skenslat, je pol zmenek dosegel svoj namen, a ne kaj bom hodil na zmenek, če bi me pol kar skenslala...tako, da slikco kar nalimaj Ja saj itak vsi vemo, za kaj gre, kaj bi slepomišili Hehe ... Ja ne vem, če je pametno dajat GSM. Kaj pa če ti ne bo všeč, ona pa se bo čisto napalila? Pa še tvojo cifro bo imela hmja, kaj bi...na mobiju še zmeri ostane tista rdeča tipka : cancel pa "briši" za nezaželene sms-e...no, odvisno, kakšni sms-i bi bili...mogoče bi si iz njih lahko ego polnil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 nols, čakamo na tvoje izkušnje.je še ni. poročam, ko bo, če bo. prideš? js bom un z rdečo marelo! pa zberi sončen dan, v deževnih se namreč ne zaljubljam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 in ti boš z marelo okol lutal na sončen dan. Če bi bil jaz punca, s katero si se dogovoril, se sploh približal ne bi takemu "čudaku" hehe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 no, smisel za humor imaš dober obetaven začetek no, če me ne bi mogla kar tako skenslat, je pol zmenek dosegel svoj namen, a ne kaj bom hodil na zmenek, če bi me pol kar skenslala...tako, da slikco kar nalimaj smisel za humor? pa ti si upaš trdit, da ni vse to kar je napisala res jejhata..jajca pa maš cashy. js ji pa verjamem.fotko pričakujem na OS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 cashy, slikce ne dobiš in konc! Jst bi pa z nolsom takoj šla na zmenek, všeč so mi taki "čudaki", k hodijo z marelo sredi sončnega dneva... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 no, no, Nols, glede lepote ji čist verjamem, ne verjamem pa, da zaradi nje ne bom mogel spati, ker je spanje moj najljubši šport in v njem posekam marsikoga a slikco si si zrihtal ? podtalno delovanje, za katerega ne vem, in mi boš tako zmenek speljal že prav upam, da se name tudi spomni na OS seveda manara se upira...zihr sem ji všeč in preizkuša, če mislim resno in če sem se pripravljen zanjo potrudit ne bom odnehal tako zlepa muci, muci, muc Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 smisel za humor? pa ti si upaš trdit, da ni vse to kar je napisala res jejhata..jajca pa maš cashy. js ji pa verjamem.fotko pričakujem na OS Čista resnica in misnla sem smrtno resno. Drugače pa pravijo da mam smisel za humor. manara se upira...zihr sem ji všeč in preizkuša, če mislim resno in če sem se pripravljen zanjo potrudit ne bom odnehal tako zlepa muci, muci, muc Na, zdej si me pa pogruntal... shit, cel plan si mi uniču!!! Zdej pa ni več fora!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.