Skoči na vsebino

Virtualna Ljubezen;)...kakšno je vaše mnenje ali morda izkušnje?

Antigona

Recommended Posts

Zanima me, ali imate izkušnje z "virtualnim" spoznavanjem partnerjev

in kako so/se take zveze obnesle???

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 109
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

V bistvu poteka komunikacija iz obratne smeri: najprej nekako spoznas cloveka (maili, MSN,...), sele nato se srecas z njim...je po svoje zanimivo, vendar se pri meni ni obneslo, ker papir (ekran) prenese marsikaj, real life je pa cisto nekaj drugega.....

Poznam pa kar nekaj parov, ki so se spoznali na tak nacin in veza cisto dobro funkcionira ;)

um ... samo 1 izkušnja ... dobra ... samo long distance stvar ni delala ... 700 km je ipak 700 km ... in če si 16-letni smrkavec, ki še nima izpita za avto in mora vsak teden 5 dni bit v šoli ... se potem pač vidiš samo med vsakimi počitnicami in po nekem obdobju ugotoviš, da ti je tip, ki sedi v sosednji klopi, v bistvu čisto kul ... pa še blazno blizu je ... hehe x:Dx x:Dx x:Dx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

u, Mysti, lepo slišat, da vama uspeva zvezo furat že tako dolgo x:)x :palec:

jest sem imel tud en zmenek na slepo, z osebo, ki sem jo spoznal na netu...v bistvu nisem niti vedel kako izgleda, dokler se nisva srečala na pijači...

klepet je bil vredu, razgledana punca, vendar se drug pri drugem fizično nisva čist nič privlačila...

sva rekla, da se še kaj slišiva....bolj iz vljudnosti, itak, se potem nisva več x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

k sem sla jest na zmenek, mi je slo vse narobe: najprej me ustavijo policaji, in mi dajo za pihat, ze tko al tko sem zamujala, tko da mio je blo res bed...ko poklicem modela da sem ze blizu, me prekine in kar na enkrat je stevilka nedosegljiva....probam se enkrat, se vedno nedosegljiv...cez glavo so se podili ze razni filmi, vendar sem poklicala se enkrat in tokrat je bilo vse OK...ko sva se potem koncno videla, pa ni bilo ne treme, ne zadrege, je pa res, da sva ze prej vec kot mesec kontakitirala po telefonu, MSN-ju....me je pa tisto soboto vsaj dvakrat imelo, da bi vse skupaj skenslala x;)x

ja bla vsekakor zanimiva izkusnja, lepi spomini, zal se ni obneslo....

Nisem mela take izkušnje, še ne. Me pa mika :mezik: Po moje mora ful adrenalin sopat pred takim zmenkom... A gre kdo od vas z mano na zmenek?! xflirtx

kolk si stara? :vio:

a imaš kakšno sliko? :inocent: x:px x:Dx x:o)x x:Xx

cashy, kar lepo po pravici povej, da hočeš preverit, če je grdavsa, ker v tem primeru ne bo nič z zmenka x:Dx x:Dx x:Dx

saj če hočeš, da te prepozna, se lahko zmenita, da ji rožo kupiš, pa te bo že našla ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

cashy, kar lepo po pravici povej, da hočeš preverit, če je grdavsa, ker v tem primeru ne bo nič z zmenka x:Dx x:Dx x:Dx

saj če hočeš, da te prepozna, se lahko zmenita, da ji rožo kupiš, pa te bo že našla ...

a ne morš tega mal bolj elegantno povedat :inocent: :vragec: x:o)x x:Dx

tole z rožico je pa že preveč...hmmm...staromodno, pa bi ful čuden izpadel....najbolj je kar izmenjat cifre, pa se pokličeva, kje se dobiva, kje točno je kdo, pa je x;)x

hm..zanimiva tema. sam nekak manjka izkušenj, komentarjev :inocent:

hvala Mystici! girly pa soncnici..čeprov..od girly je bla tak 700 km stran oddaljena ljubezen..en mal preveč no.. :inocent: od soncnice pa..hm..pa to se men skos dogaja xDDx se prvič vidm nek z eno je kul..v drugo pa x:Ix :o|o: nope..ni to to. sicer, če ni glih predeleč se srečam še kakšne trikrat..sam do zdej se je še zmer izkazal, da ko jo prvič vidim ne v dikaču (kjer sem jo prvič vidu), da je pač..dovgočasna. :inocent:

i want some more.. give me some experience! xDDx

eh..rožo..kake maš.. :eek: čist preosladno :sick: pa ne na prvi no..

js sem na blajnd dejtu svojo zmer počaku z odprto rdečo marelo x:o)x xDDx

a ne morš tega mal bolj elegantno povedat :inocent: :vragec: x:o)x x:Dx

tole z rožico je pa že preveč...hmmm...staromodno, pa bi ful čuden izpadel....najbolj je kar izmenjat cifre, pa se pokličeva, kje se dobiva, kje točno je kdo, pa je x;)x

Ja saj itak vsi vemo, za kaj gre, kaj bi slepomišili x;)x x:Dx Hehe ... x:Dx :vragec:

Ja ne vem, če je pametno dajat GSM. Kaj pa če ti ne bo všeč, ona pa se bo čisto napalila? Pa še tvojo cifro bo imela xrolleyesx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ja saj itak vsi vemo, za kaj gre, kaj bi slepomišili x;)x x:Dx Hehe ... x:Dx :vragec:

Ja ne vem, če je pametno dajat GSM. Kaj pa če ti ne bo všeč, ona pa se bo čisto napalila? Pa še tvojo cifro bo imela xrolleyesx

cashy poklič iz skrite! xDDx

ja mater sta se zda obadva napalila na to rožo ... x:Dx je bila mišljena bolj kot razpoznavno znamenje, saj zarad mene lahko tudi malo čivavo zraven pripeljeta ... glavno, da je nekaj, kar izstopa. česar nimajo ravno vsi tipi zraven (tudi dupla očala recimo bi šla skozi x:Dx )

nols, moja cimra je šla na blind date s tipom, ki ga je spoznala online.

je bila hitro doma. njen komentar: manjši od mene in debel.

več pa nismo spraševali x:Dx

pa ena kolegica kar naprej na to hodi. trenutno celo hodi z enim tipom in to že kakšna 2, 3 mesece ... prej pa so bili sami čudaki.

nols, čakamo na tvoje izkušnje.

razen rdeče marele.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Glej, slike ti ne dam, ker se boš zaljubu še preden se bova srečala, spat ne boš mogu, nč ne boš mogu mislt, ker boš mislu sam še name... In pol bi na zmenk pršu vs zjeban, zmučen in s takimi podočnjaki... in pol te ne bom mogla kar tako skenslat, ku bi se mi prevč smilu... xegox x:o)x x:Dx

Glej, slike ti ne dam, ker se boš zaljubu še preden se bova srečala, spat ne boš mogu, nč ne boš mogu mislt, ker boš mislu sam še name... In pol bi na zmenk pršu vs zjeban, zmučen in s takimi podočnjaki... in pol te ne bom mogla kar tako skenslat, ku bi se mi prevč smilu... xegox x:o)x x:Dx

:palec: x:Dx :palec: x:Dx hudo!!!

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

no, smisel za humor imaš dober :2src: obetaven začetek :vio: x:px

no, če me ne bi mogla kar tako skenslat, je pol zmenek dosegel svoj namen, a ne x:)x kaj bom hodil na zmenek, če bi me pol kar skenslala...tako, da slikco kar nalimaj xyesx x:px

hmja, kaj bi...na mobiju še zmeri ostane tista rdeča tipka : cancel x:Dx

pa "briši" za nezaželene sms-e...no, odvisno, kakšni sms-i bi bili...mogoče bi si iz njih lahko ego polnil x:Dx x:px x:o)x

in ti boš z marelo okol lutal na sončen dan. Če bi bil jaz punca, s katero si se dogovoril, se sploh približal ne bi takemu "čudaku" hehe x:Dx x;)x

no, smisel za humor imaš dober :2src: obetaven začetek :vio: x:px

no, če me ne bi mogla kar tako skenslat, je pol zmenek dosegel svoj namen, a ne x:)x kaj bom hodil na zmenek, če bi me pol kar skenslala...tako, da slikco kar nalimaj xyesx x:px

smisel za humor? :eek: pa ti si upaš trdit, da ni vse to kar je napisala res :eek: jejhata..jajca pa maš cashy.

js ji pa verjamem.

fotko pričakujem na OS x:px x:o)x xDDx

no, no, Nols, glede lepote ji čist verjamem, ne verjamem pa, da zaradi nje ne bom mogel spati, ker je spanje moj najljubši šport x:Dx in v njem posekam marsikoga xyesx x:Dx

a slikco si si zrihtal ? x:Ox podtalno delovanje, za katerega ne vem, in mi boš tako zmenek speljal :vragec: že prav :sniky:

upam, da se name tudi spomni x:px na OS seveda x:Dx

manara se upira...zihr sem ji všeč in preizkuša, če mislim resno in če sem se pripravljen zanjo potrudit x:px ne bom odnehal tako zlepa :vragec: muci, muci, muc x:px x:o)x

smisel za humor? :eek: pa ti si upaš trdit, da ni vse to kar je napisala res :eek: jejhata..jajca pa maš cashy.

js ji pa verjamem.

fotko pričakujem na OS x:px x:o)x xDDx

Čista resnica in misnla sem smrtno resno. :vragec: Drugače pa pravijo da mam smisel za humor. :8):

manara se upira...zihr sem ji všeč in preizkuša, če mislim resno in če sem se pripravljen zanjo potrudit x:px ne bom odnehal tako zlepa :vragec: muci, muci, muc x:px x:o)x

Na, zdej si me pa pogruntal... shit, cel plan si mi uniču!!! Zdej pa ni več fora!!! :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...