manara 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ja, sej sm že dvignla roke... se ne splača... Babji dejt? Zmenjeno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 jz tut jz tut Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Jaz bom šla pa z girly na date, če bo vse po sreči že ta teden! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Jaz bom šla pa z girly na date, če bo vse po sreči že ta teden! imava malo problemov s tajmingom melody, OS-je mi všasih javi, da so, včasih pa ne. tako da bolj pali SMS ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 a bo kej bi kr mem pršla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 pošlji cifro, pa te pokličeva, ko se z melody dobiva ... enako vsem ostalim zainteresiranim Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 tako da bolj pali SMS ... boljsh SMS kokr PMS... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ja, ne vem ne girly... tolk je blo nekega govora o tem, zdej pa nč- ne duha ne sluha, ne od enga ne od drugega... Sliko pa hočta, ne?! Pa kao zmenek na slepo!? ccceh, smo se hecali. nisem si mislu, da boš tok zagrabla sam lahk se kej zmenmo. ta teden sem še doma. mislim, da se mi devetga začne faks. tak, da..enkrat drug teden. al pa najkasnej čez čez dva tedna. bomo vidli kakšna gužva bo z novimi sošolkami ne ne rabim slikce. me zanima kak je, da si nek zmenen pol pa iščeš po lokalu. bova vsak neki najdla, sam drug druzga ne hja, sta stisnila rep med noge ... takšni so moški ... jim poveš, da nisi kar tako, pa kar zbežijo ... pussyji!ne ti men pussy! avša avšasta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ne ti men pussy! avša avšasta! hehe .. ne vzamem nazaj, dokler ne greš na dejt! aakhut ta sindrom pa mene na srečo (še) ne daje ... se pa zgodi, da kar tako znorim, izven tega časa ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 aakhut ta sindrom pa mene na srečo (še) ne daje ... se pa zgodi, da kar tako znorim, izven tega časa ... no....to je vsaj spontano... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ja ... baje nas imate take (spontane) najrajši (glih prej nekje v tej temi omenjeno) .. ampak ne vem, zakaoj potem nič kaj zadovoljno ne gledate, ko spontano po..... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 jest pa brez slikce ne grem nikamor moram videt, če se mi splača šala, šala...v kratkem se bom sestal z parimi, katerih slik še nikol nisem videl...bo čist vse legalno in pošteno na slepo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Jutri imam nekaj obveznosti, potem te pa pokličem. (Can't wait. ) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Te tvoje slikce , sj itak ne ves ce bos tapravo dobil.Jst svoje nikol nism posilala,sm si raj eno na googlu prsvojila, no ne ene kr ene par k ljudem niso vsec očala, pa pir v rok... Zajeban to res mors bit lep. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 no coment na tole temo se pa splača in je lahko zelo lepo Midve z Girly sva si kar včeraj naredile date na slepo, se nisva nič poznale, spozznale sva se bo barvah avtov ( moj siv in njen zelen), ampak, ker je bilo takih na 100tine pred Mercatorjem v Šiški,je Girly vklopila vse štriri in evo naju. Ko bosta šli z Melody na kofi, se vama pridružim ( saj veš....tor in čet ....po pol osmi zvečer) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Jaz bi rekel samo to, da nikoli nisem posebej verjel v to, sploh ker vem, kaj vse se "prodaja" po internetu in se manj zato, ker verjamem v osebni stik, racunalnik je pa precej hladen in nikakor oseben.Danes pa lahko recem samo to, da je velika razlika med virtualnim dejtom in osebnim. Lahko bi rekel, da zna bit virtualni morda celo bolj resen, ker se osebi ne moreta videti, dotakniti in mora res veliko iskric preskocit, da se obnese in pa seveda sploh zgodi... Veliko srece in previdnosti vam zelim, vsem, ki boste poskusali. Osebno menim, da ljubezni ne smes iskati, ampak vedno pride in udari nepricakovano in ta je tista, prava. Zal nikogar ne poznam, ki bi namensko iskal in nasel partnerja v ljubezni Jaz sem pa trenutno v Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Neki na temo... Virtualna ljubav by Društvo Mrtvih Pesnikov noči su bez tebe kao prazna maštanjamoj je život gruba igra bez opraštanjaali opet sve je dobro samo kad si tua ponekad kad te nema gledam te u snu ovo ljeto opet je ko stvoreno za nasbrza ljubav naše generacije je znakne znam kako da se ovdje duže zadržimbojim se da bit če kasno kad te zavolim mi bi se malo igralinikad ne bi foliraliuvijek bi se i diralijer se ljubav ne smije iznevjeriti ljubavtu je uvijek kad si samvirtualna ljubav i ostvaruje ti sanljubavljubav bilo s kimvirtualna ljubavs njom ili sa njim uh yeah aha c´mon let´s do it little babeuh yeah aha c´mon c´mon and do it nowuh yeah aha c´mon let´s do it little babeuh yeah aha c´mon Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Prov luštna sta vidva! Res vama privoščim tole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Ljubezen je ljubezen, pa če pride po žicah ali po etru. Iščemo stik, tako ali drugače. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 ja jz sem lani spoznala nekoga po netu,pol sva se pa en mesec tko klicarla pa dopisovala,pol sva se pa srečala...pa ko sva se srečala je vse letelo,tok sva si bla privlačna...nihče še ni mel boljšega sex partnerja,ampak pol sva se pa zaljubila pa se je on ustrašu in je prekinu stike,zdej sva zopet v kontaktu,on se je vrnu bivši s katero ni srečen vedno ko je pijan me kliče,rad bi se še dolčkal,men pa to ni...priznam pa da mi del ,še vedno utripa zanj...zdej sicer mam eno navezo in on to ve,ampak kaj čmo,takšno je življenje...mogoče se bova pa še kdaj polovila in zašibala...očitno ni bil najin čas...tko da to so moje edine izkušnje jaz sem pa že po naravi čustven človek in ne vem če se bom še kdaj spustila v to.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Hmmmm....ne maram stikov preko neta in tega ne odobravam ....več , sem jih imela, bilo fajn, samo res se ne obdržijo, mi je to tako brezosebno...če srečam človeka kje zunaj, ga vsaj lahko pogledam v oči in ga prečekiram od glave do pet, pa tudi mimika veliko pove....hja no.... Ampak....(pri ženskah to vedno pride) ....sem tud tako spoznala kakšnega fullll fajnega .....no ja, ga še vedno spoznavam. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Ljubezen je ljubezen, pa če pride po žicah ali po etru. Iščemo stik, tako ali drugače. imaš prav ja jz sem lani spoznala nekoga po netu,pol sva se pa en mesec tko klicarla pa dopisovala,pol sva se pa srečala...pa ko sva se srečala je vse letelo,tok sva si bla privlačna...nihče še ni mel boljšega sex partnerja,ampak pol sva se pa zaljubila pa se je on ustrašu in je prekinu stike,zdej sva zopet v kontaktu,on se je vrnu bivši s katero ni srečen vedno ko je pijan me kliče,rad bi se še dolčkal,men pa to ni...priznam pa da mi del ,še vedno utripa zanj...zdej sicer mam eno navezo in on to ve,ampak kaj čmo,takšno je življenje...mogoče se bova pa še kdaj polovila in zašibala...očitno ni bil najin čas...tko da to so moje edine izkušnje jaz sem pa že po naravi čustven človek in ne vem če se bom še kdaj spustila v to.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Jst sem pa kar precej folka spoznala tako prek neta, tipov, zensk, navezala precej prijateljstev, spoznala tudi nekaj fajn tipčkov (vec jih ej bilo sicer manj fajn, ampak kaj cmo), samo se potem pač ni obneslo... Ne vem, je precej komot varianta, bodmo pošteni. Pa tut tko je, na razpolago imaš kar široko paleto ljudi iz različnih krajev in z različnimi hobiji, nameni, željami. Osebno se kar rada dobivam z enim x folkom, če so na netu izpadli ok, ker mi je pač zabavno spoznavat nove ljudi. Pol pa tko in tko vidiš... ali je kemija ali ni.... lahko je fajn debata, lahko je dolgčas, lahko je prijateljstvo ali kaj drugega. Ampak tako na netu se dostim zgodi napaka, da bereš to, kar hočeš slišat, in v nekoga, ki ga v bistvu ne poznaš, projiciraš svoje želje, potem v živo je pa razočaranje. Opozorilo: daljsa liricna izpoved mojih zablod na netu.... komur se ne da brat, naj kar preskoci tale del tudi meni se je to zgodilo... sem debatirala z enim tipom tam ene 4 mesece... tko na izi, fajn debate so padale, lusno je bilo, scasoma sva na tak nacin prezivljala skupaj po vec ur na dan. In ni da ni, začelo so se razvijat čustva. baje obojestranska... no, on je začel s tem, jaz nisem hotela prehitevat, glede na to da se nisva še videla v živo v vsem tem času. ampak moja odločnost in previdnost ni zdržala dolgo. In tako se je nadaljevalo več mesecev.... vsak dan sem letela domov na komp, čvekala z njim celo popoldne, nisem vedela kaj sama s sabo tiste tedne ko je delal popoldne... In on se je vedno izmikal ko sem ga vprasala, kdaj se dobiva. In kako sem bila vesela, ko je rekel, da bi pa morda prisel pogledat, ko sem se preselila. Jupi Aha, seveda... Izginil je... ni dvigal fona, ni odgovarjal na maile... Pa ga nisem mela srca poslat nekam, ker nisem vedela ce ni z njim kaj narobe... Zvohala njegovo domačo številko, poklicala... In dobila: nimam časa zdej, te pokličem kasneje, mam ravno obiske. In potem sms: ne klici me domov, se zmeniva kasneje. Fajn, a ne Mislite si, kako sem bila vesela. Pa sem mu zazelela lepo zivljenje, odjokala svoja dva tedna, in sla naprej. No ja, tako sem mislila.... Cez nekaj casa sem se vrgla v pravo norijo zmenkov (folk z neta). Katastrofa, prijatelji so se po moje zaceli sprasevati, ce je z menoj vse ok. Scasoma sem ugotovila, da ga se nisem prebolela, in spet zacela delat na sebi, in ko sem bila zrela za to, se je zgodilo to, kar sem rabila. Kontaktiral me je, spraseval kako sem, ce se kaj cutim do njega , da je zdaj srecen z eno drugo, ce sva lahko frenda... Jaz sem mu koncno lahko povedala, kar mu prej nisem mogla, mu povedala kako me je razočaral in prizadel, se zahvalila ker sem se naucila, da srcne bolecine ne pomenijo, da bom umrla, in ne da ne bom vec ljubila (ker tako sem cutila do njega, pa me ne zanima ce mi drugi govorijo, da to ni mozno, ker ga nisem nikoli srecala... custva so custva, boli njih za realnost ). In ga poslala naprej v lajf, in s tem tudi sebi omogocila, da potegnem crto in ponovno zazivim. O madona sem se razpisala, to verjetno nobenega ne zanima brat... bom dala opozorilo gor hehe V glavnem, poznam pa kar nekaj parov, ki so se spoznali na netu. Vendar vecina teh, ki so skupaj ze nekaj casa, se ni spoznalo na kasnih dejting sajtih, ampak na forumih, pa ker so se dobro zastopili so potem presli na msn, nato pa je prislo do custev. Vecina jih je z razlicnih kontinentov, in zacuda kar nekaj teh zvez to prenese, in v zadnjem letu se je zgodilo kar precej hepi endov (poroke, zaroke, selitve na isti kontinent...) Mislim, da internet tistim, ki se ne sprenevedajo, v bistvu omogoči tudi hitrejse in bolj globoko spoznavanje drug drugega, ker ko klofas po tipkovnici in buljis v ekran, lazje poves res najgloblje misli in custva, ker nimas obcutka da govoris nekomu resnicnemu. Tisti, ki pa serejo pa nakladajo, tistim pa tko ni pomoci PSPa da ne bi slucajno kdo mislil, da sem nehala spoznavat ljudi preko neta.. samo v roku tedna dni se zmenim za kavo ja no, vsaj eno stvar sem se naucila hihi Tko da, ce kdo luta po Ljubljani, pa mu je dolgcas, evo ce mam cas, se komot zmenmo za kasn kofe pa debato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Zmenek z Girly, Audente in Cashyjem je bil zelo zelo prijeten. Upam, da se čimprej spet dobimo in da naslednjič ne bomo pozabili na tiramisu! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Zmenek z Girly, Audente in Cashyjem je bil zelo zelo prijeten. Upam, da se čimprej spet dobimo in da naslednjič ne bomo pozabili na tiramisu! iz virtualno je postalo realno Lipi,pa še kako res je, kar si napisala Čustvom, ko pridejo se ne da upreti Važno ,da si prebolela.Naslednjič se nam lahko pridružiš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.