cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 no, tuki pa štekam oba...in nolsa in melody se mi melodyin način precej bolj domač zdi, čeprav pa pogrešam res tisto "boli me k... " nolsovo sproščenost med najboljšimi kolegi. Preprosto, sem vljuden, pa ne vem ali tak sem, ali se takega delam čeprav mi včasih kdaj pa kdaj uide kaka taka izjava, da folk samo zija Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 jaz sploh ne znam biti vljudna. začnem jesti pred vsemi drugimi, dober tek rečem po petih minutah, ko že začnem jesti. pozabljam take stvari ... kadar sem pač prisiljena, da moram biti vljudna in uporabljati beke fraze, trpim ... in itak se opazi, kadar nisem iskrena ... še bolj patetično ... :xx!: Cashy, jaz mam skoz šokantne izjave. meni se zdijo čist notmalne zadeve, folku pa ni čisto jasno, kaj sem želela povedati ... ker ponavadi kar izstrelim tisto, kar mi pade na pamet ... ne držim se glih teme pogovora .... in skačem v besedo .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 mačona, ti si ful popestritev za vsake sorte družbo sicer, kar se spomnim, v Celju in na pikniku nisi počela nič takega, kar zgoraj opisuješ Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 za vsake sorte pa ne. v Celju in na Bladu sem bila obakrat depresivna. vzrok: frdamani ded! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Meni se pa ne zdi umetno, če je nekdo vljuden. Jaz sem vedno vljudna, pa se mi ne zdi, da bi bila zato ''umetna'' ali fejk. Pač. Če je nekdo vljuden, to ni nujno slabo. Nekateri s(m)o taki.Meni se na primer zdi nenaravno se pozdravit tako, kot si ti napisal. Sploh ne bi mogla iz sebe spravit takega pozdrava. Shit jst tut ne, ejo pička kva dogaja, moj bog mi je pa skrajne smešno in to je edina taka stvar, ki dojemam na tak način - funny pač, ko se se dobimo jst in moja mami in ena njena mlajša kolegica in v momentu pade "prasica odurna ogabna" in vse prasnemo v smeh ker je pač joke prirejen iz ene situacije, skrajno smešne ker si nikol nebi mogel mislit, da nekdo kaj takega izusti Ma vljudnost ni fake, meni so všeč vljudni ljudje pa čeprav ne maram polikanih srajčic, našobljenih ustnic in rokavičarstva. Vljudnost do ene meje, sproščena, simpatična - vljudnost pač mora bit, tako so me doma učili in tako mi je ostalo, mi ni žal ...mogoče tuki nastopi pravzaprav tema BONTON! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 tako, 5rca, točno to sem mislil, pa ne znam ubesedit samo kaj ima sedaj to veze z virtualnimi zmenkarijami? res da ona-on strani ponujajo novo dimenzijo spoznavanja ljudi, žal pa to ni nadgradnja klasične, temveč jo vse bolj spodriva in zamenjuje in to se mi ne zdi pravilno. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Hja nima veze sem pa mogla pokomentirat Ja no če sem iskrena imam jst velik raje klasično ljubezen kot virtualno. Rada dobim kako pisemce, kartico itd rada vidim če mi kdo rožice prinese ali čokolado pa rada vidim da me kdo mal z učki zapeljuje, čeprav a ni mal čudn, po tolkem času ko sem bla zasedena sem čist zgubila feeling za flirtanje sama sebe se ustrašim včasih, sploh si ne upam več komu vračat poglede sam neki zardim in se pod mizo skrijem. Bo treba mal podelat zdej na tem ja Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 A nevem, zakaj si nekak ne najde punce v živo...očitno je to res težko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Jaz sem mojega spoznala pred 8 leti na ircu. Si ne bi nikoli mislila.Sicer sva se precej pogovarjala, a sva se spoznala čist prijateljsko, brez pričakovanj ... nisva se zaljubila preko neta ... se je zgodilo šele kasneje, ko sva začela hodit skupaj na študenstke žure. Še vedno sva skupaj. Mystica Dober to... Jz pa nimam takih izkušenj.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 no lubčki... od 1 maja pa do konc poletja sem jes skos kje... prpraulen na vas. kje na jasai ob reki. al pa jezeru. učas u gozdu, učas u parku. učas u kafiču, nkol pa doma. vi sam nekje bodte. jes bom tud tam.kuko se bomo pa najdl??? ja ni panike, sej me boste slišal... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.