Skoči na vsebino

Virtualna Ljubezen;)...kakšno je vaše mnenje ali morda izkušnje?

Antigona

Recommended Posts

no, tuki pa štekam oba...in nolsa in melody xyesx

se mi melodyin način precej bolj domač zdi, čeprav pa pogrešam res tisto "boli me k... " nolsovo sproščenost med najboljšimi kolegi.

Preprosto, sem vljuden, pa ne vem ali tak sem, ali se takega delam x:o)x

čeprav mi včasih kdaj pa kdaj uide kaka taka izjava, da folk samo zija :eek:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 109
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona

jaz sploh ne znam biti vljudna. začnem jesti pred vsemi drugimi, dober tek rečem po petih minutah, ko že začnem jesti. pozabljam take stvari ... :sori:

kadar sem pač prisiljena, da moram biti vljudna in uporabljati beke fraze, trpim ... in itak se opazi, kadar nisem iskrena ... še bolj patetično ... :V: :xx!:

Cashy, jaz mam skoz šokantne izjave. meni se zdijo čist notmalne zadeve, folku pa ni čisto jasno, kaj sem želela povedati ... ker ponavadi kar izstrelim tisto, kar mi pade na pamet ... ne držim se glih teme pogovora .... x:Dx in skačem v besedo .. :o|o:

mačona, ti si ful popestritev za vsake sorte družbo x:Dx x:o)x xsrcx

sicer, kar se spomnim, v Celju in na pikniku nisi počela nič takega, kar zgoraj opisuješ :inocent:

Meni se pa ne zdi umetno, če je nekdo vljuden. :8): Jaz sem vedno vljudna, pa se mi ne zdi, da bi bila zato ''umetna'' ali fejk. Pač. Če je nekdo vljuden, to ni nujno slabo. Nekateri s(m)o taki.

Meni se na primer zdi nenaravno se pozdravit tako, kot si ti napisal. Sploh ne bi mogla iz sebe spravit takega pozdrava. :inocent: :eek:

Shit jst tut ne, ejo pička kva dogaja, moj bog :eek: x:Dx mi je pa skrajne smešno in to je edina taka stvar, ki dojemam na tak način - funny pač, ko se se dobimo jst in moja mami in ena njena mlajša kolegica in v momentu pade "prasica odurna ogabna" in vse prasnemo v smeh ker je pač joke prirejen iz ene situacije, skrajno smešne ker si nikol nebi mogel mislit, da nekdo kaj takega izusti x8Dx

Ma vljudnost ni fake, meni so všeč vljudni ljudje pa čeprav ne maram polikanih srajčic, našobljenih ustnic in rokavičarstva. Vljudnost do ene meje, sproščena, simpatična - vljudnost pač mora bit, tako so me doma učili in tako mi je ostalo, mi ni žal :palec: ...mogoče tuki nastopi pravzaprav tema BONTON!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

tako, 5rca, točno to sem mislil, pa ne znam ubesedit x:)x

samo kaj ima sedaj to veze z virtualnimi zmenkarijami? :inocent:

res da ona-on strani ponujajo novo dimenzijo spoznavanja ljudi, žal pa to ni nadgradnja klasične, temveč jo vse bolj spodriva in zamenjuje :sori: in to se mi ne zdi pravilno. x:(x

Hja nima veze x;)x sem pa mogla pokomentirat x:Dx

Ja no če sem iskrena imam jst velik raje klasično ljubezen kot virtualno. Rada dobim kako pisemce, kartico itd x:)x rada vidim če mi kdo rožice prinese ali čokolado x:px pa rada vidim da me kdo mal z učki zapeljuje, čeprav a ni mal čudn, po tolkem času ko sem bla zasedena sem čist zgubila feeling za flirtanje :eek: sama sebe se ustrašim včasih, sploh si ne upam več komu vračat poglede xflirtx sam neki zardim in se pod mizo skrijem. Bo treba mal podelat zdej na tem ja :o|o: x:Ix

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

• 2 weeks later...
Jaz sem mojega spoznala pred 8 leti na ircu. :2src: Si ne bi nikoli mislila.

Sicer sva se precej pogovarjala, a sva se spoznala čist prijateljsko, brez pričakovanj ... nisva se zaljubila preko neta ... se je zgodilo šele kasneje, ko sva začela hodit skupaj na študenstke žure. x:o)x

Še vedno sva skupaj. :2src:

Mystica :eek: :palec: Dober to... xsrcx

Jz pa nimam takih izkušenj.. x^x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

no lubčki... x:)x

od 1 maja pa do konc poletja sem jes skos kje... prpraulen na vas. kje na jasai ob reki. al pa jezeru. učas u gozdu, učas u parku. učas u kafiču, nkol pa doma. vi sam nekje bodte. jes bom tud tam.kuko se bomo pa najdl??? ja ni panike, sej me boste slišal... x:)x x:)x x:)x x;)x x;)x x;)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...