Skoči na vsebino

Virtualna Ljubezen;)...kakšno je vaše mnenje ali morda izkušnje?

Antigona

Recommended Posts

• Komentarji 109
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

jaz imam pa eno dost bed izkušnjo xrolleyesx

na enmu it četu sem se popolnoma zapela z enim italijanom in bila celo let čist konc zaradi njega, jokala in take sem imela, itak noben šteku

nikol ga nism vidla, nikol ga nism slišala...šla na sicilijo...v upanju...kdo bi si mislu...jaz, k sm tak racio in to...odpelo me je k broško :o|o:

vsak dan po 5/6 ur na netu...grozno je bilo

potem je p minilo...po parih letih

se ful izogibam teh stvari...iatk pa ne četam več, ker se zelo hitro navlečem na te stvari

vseeno se še sedaj kdaj spomnim :inocent:

...pač spomin na nekaj, kar se nikoli ni zgodilo :flowerface:

potem sm pa še enga slovenca enkrat zahaklala...pa ni blo nč groznga...mal sva se natripala, pol sm pa jaz povedala, da pač vem da sva si ok, ampak da sem trenutno v resni zvezi...sem zaprla leptopiča in začela resno delat na mojmu odnosu s fantom xokx

itak vsi vemo zase kaj delamo in kje so naše meje x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

je še ni. poročam, ko bo, če bo. prideš? js bom un z rdečo marelo! pa zberi sončen dan, v deževnih se namreč ne zaljubljam. x:Xx xDDx

x:Dx x:Dx jaz sem že našla svoj dejt!

sicer pa sem jaz ob sončnih dnevih rada zunaj, deževni so bolj za cartanje ... evo, že online lahko skapiraš, da nisva za skupaj. se nama niti srečat ni treba x;)x

nikol ga nism vidla, nikol ga nism slišala...šla na sicilijo...v upanju...kdo bi si mislu...jaz, k sm tak racio in to...odpelo

a ko si šla na sicilijo se nista zmenila, da se dobita?

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Če prideš z marelo, tolko boljše... Marele so moj fetiš... xsmx

:wOOt: evo glih prov! js mam pa fetiš na prisrčno prismuknjene bejbe. x;)x x:px

sicer pa sem jaz ob sončnih dnevih rada zunaj, deževni so bolj za cartanje ... evo, že online lahko skapiraš, da nisva za skupaj. se nama niti srečat ni treba x;)x

pa sej! ob sončnem se spoznava ob deževnem pa cartava..

marela v dežju pa sploh ni fora..pol sploh ne čutiš vseh teh kapljic x:px xDDx

nč..back to the reality - jutr je služba. :o|o: nočka x:Xx

ko pa srečaš koga z veliko rdečo ga pa le pocukaj xflirtx xDDx

:wOOt: evo glih prov! js mam pa fetiš na prisrčno prismuknjene bejbe. x;)x x:px

pa sej! ob sončnem se spoznava ob deževnem pa cartava..

marela v dežju pa sploh ni fora..pol sploh ne čutiš vseh teh kapljic x:px xDDx

nč..back to the reality - jutr je služba. :o|o: nočka x:Xx

ko pa srečaš koga z veliko rdečo ga pa le pocukaj xflirtx xDDx

Ja, ja jst tud po dežji brez marele hodm... je ful lepše... in bolj praktično- nikoli jo ne zgubim x:Dx

Ko se je "tornado" polegel sem ugotovila da je najlepše kar se mi je zgodilo v zadnjih dveh letih x:Ix nekaj časa se bom še šparala virtualnih ljubezni, da ne izgubi ...tistega xsrcx pravzaprav nimam jajc da bi se v kako novo podala kej kmalu :vio: bom raje pri dotakljivih ostala za nekaj časa če me bo sploh kdo hotel :wub:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

hm..zanimiva tema. sam nekak manjka izkušenj, komentarjev :inocent:

hvala Mystici! girly pa soncnici..čeprov..od girly je bla tak 700 km stran oddaljena ljubezen..en mal preveč no.. :inocent: od soncnice pa..hm..pa to se men skos dogaja xDDx se prvič vidm nek z eno je kul..v drugo pa x:Ix :o|o: nope..ni to to. sicer, če ni glih predeleč se srečam še kakšne trikrat..sam do zdej se je še zmer izkazal, da ko jo prvič vidim ne v dikaču (kjer sem jo prvič vidu), da je pač..dovgočasna. :inocent:

i want some more.. give me some experience! xDDx

pa sej midva sva se kar neki casa videvala, sam je blo pac nasprotje inetresov..on bi samo sex, jest sm se pa ras napalila nanj, pa se pac ni obneslo..privlacnost je pa se vedno iz obeh strani, sam mi tipcek pac ne pusti blizu :(, meni pa razen sex avanture ne disijo, ker ce mi je clovek kul, hocem celega x:px

Aja xideax :vragec: x:Dx K najprej sn res pomislu, da ti razen sex avantur druzga ne diši, pol pa sn pomislu tud kako gužvo boš mela po tem postu pa to.... x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Aja xideax :vragec: x:Dx K najprej sn res pomislu, da ti razen sex avantur druzga ne diši, pol pa sn pomislu tud kako gužvo boš mela po tem postu pa to.... x:o)x x:Dx

si niti pomisliti ne upam...hehehe

ja ja tipkovnica je kriva x:Dx x:Dx

al pa zmedena glava....jest sm za tipkovnico x:Dx

Jst tud nimam izkušenj.

Kej pa vem, mogoče je to danes nov sistem, ki je trenutno aktualn in za nekatjre tudi učinkovit.

Kot se vidi ni več moderno romantično zapeljevanje z rožcami in podobnim.

Ttrendi se spreminjajo, kot v duhovnosti...20 let nazaj je bil moderen kastaneda in podobne izkušnje, pol je bla aktualna joga, meditacija in še marsikaj...vedno je kaj novega in tisto originalno, vsaj iz naše dobe, prej nevem ku je blo,gre h oštji.

Zavisi tud od ljudi, tistim k to ustreza tud deluje, pol pa sam vidi al je to to al ne, sej tud v resničnem lajfu ne gre vse po maslu in so huda razočaranja, a ne!

Huh, nimam izkušenj s tem. Mogoče zna bit zanimivo, ampak js rabm tist prvi stik z očmi, pa poglede in...vse kar spada zravn w:Iw Tega prek neta ni....

Pa tut nekak morm prej vidit, kako se tip obnaša - v družbi in...na sploh!

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Sej to je res, men tut pomeni kako se obnaša v družbi pa tko... če je zuni s prijatelji potem mu je sigurno všeč hodit kej ven pa bit družaben, dinamičen in tko kar je zlo pomembno :palec: torej se strinjam. Če je pa veza prek neta se pa mogoče ujameta tko pač, ko pa skupi prideta pa vidiš polno enih napak, mene je en totalno odbil ker je tko grozn cmokal pa čist tko je bil, nič deca kar neki otrok :xx!: pa drugač fajn za čvekat in tko. Medtem ko en drugi blind dejt je bil pa super, tipček full lepo urejen, prijazen, gentlemen in to, full fajn :palec: sam pa nisva imela niti tko kot na netu, še manj pa v živo kakih posebnih debatnih klikov. Mi je pa tut to pomembn, da se lahk z nekom pogovarjam tut 5 ur skupi pa nikol ne padem v zadrego :vio: kar je blo pri ... khm x:Ix

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

aha tole prek interneta je tko tko. sigurno je važn tud izgled..sploh njeni pogledi. ker če niso tapravi me pač ne bo pritegnila. pa če se še tok dobr štekava pa čvekava.

tolele z internetom je sam tak..aha tale je pa fajn za čvekat..je taka pa taka in taka..glih to mam rad. mogoč bi pa šlo. in greš in se dobiš.. če ne druzga dobiš kakšno fajn prjatlco, po vsej verjetnosti.

bo treba enkrat sprobat x:px x:o)x xDDx

No, kdo gre zdaj na dejt z Manaro? Se boste kaj zmenili ali ne?

Saj zdaj ne vem, če se Cashy še sploh trudi (v bistvu nisem niti nikjer zasledila, da bi se sploh začel) in ali če je Nols speljal pred nosom ... xnckrivx

Ajde, spravite se že, pa poročajte. Da bomo s prve roke imeli friške informacije za to temo ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

hja, sta stisnila rep med noge ... takšni so moški ... jim poveš, da nisi kar tako, pa kar zbežijo ... pussyji!

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ah manara, jst ti rečem da pejt raje z nami bejbami na dejt, se boš velik bolj luštno imela kot da čakaš na tele naše fante. Se spomnim da smo se nazadnje kar fajn imele, s pivičkami x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...