cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 no, fantom je na teh ona-on straneh malo težje...že zato, ker je na teh straneh 5x več fantov kot deklet. Fantje vsako dekle, ki kolikortoliko dobro izgleda, zasujejo s pošto, da jih velika večina sploh ne dobi odgovora nazaj, ko bogo dekle sploh nima časa vsem odpisat, kaj šele, da bi si sama iskala nekoga, ki bi bil primeren zanjo. tele internetne zmenkarije so raj za dekleta, a mora za veliko večino fantov Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 U, Cashy zdajle si me spomnil na enega mojega frenda iz Mb.tudi on je dal na Ona-on oglas, in par svojih fotk gor. Tip je sicer poklicni fotograf in ogromno se ukvarja z moto športom. Fotke na netu so da "dol padeš" in v bistvu tip res tudi tako dobro izgleda.Ampak dekleta, tako kot ti praviš, mu res ne odgovorijo na pošto. In se sprašuje Zakaj?Sem mu predlagala, da objavi kako malo manj lepo fotko. A pravi, da si kot poklicni fotograf pač zasluži hude fotke, na nivoju...........pismo.......A nevem, zakaj si nekak ne najde punce v živo...očitno je to res težko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 lahko pa, da pri ženskah deluje internetno zmenkovanje po principu - kdor prej pride, prej melje...ko punca pusti oglas na tej strani, se nanjo vsuje , kaj vem, recimo 50 fantovskih ponudb. in ona po vrsti pregleda približno toliko pošte, da med njimi najde 2-3 fante, ki so ji všeč (in to se lahko zgodi že po prvih 10 fantovskih ponudbah) ostali pa romajo v koš...novih pa sploh več ne odpira, ker ima že s temi 3 fanti dovolj opravka...ker verjamem, da so fantje pri internetnih zmenkarijah kar agresivni lahko, da ta tvoj frend kljub fantastičnim fotkam ne dobi odgovora, ker je preprosto prepozen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 uf..on-ona straneh.. pa kdo sploh to dela..raznorazne smrklce, ki ful rade vidjo kako se jih hvali pol pa še raznorazni fuck fehtarji pa obupanci. normalne lahko pomojem preštejem na prste ene roke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 uf..on-ona straneh.. pa kdo sploh to dela..raznorazne smrklce, ki ful rade vidjo kako se jih hvali pol pa še raznorazni fuck fehtarji pa obupanci. normalne lahko pomojem preštejem na prste ene roke. kot na tem forumu Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kaj pa sploh še pomeni danes biti normalen? mogoče "galanten" ali preprosto biti takšen, kot si....brez sprenevedanja?in kaj če so fuk fehtarji dejansko fuk fehtarji...in so zato normalni, ker se ne sprenevedajo? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kaj pa sploh še pomeni danes biti normalen? mogoče "galanten" ali preprosto biti takšen, kot si....brez sprenevedanja?in kaj če so fuk fehtarji dejansko fuk fehtarji...in so zato normalni, ker se ne sprenevedajo? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 pa kaj pol. sam tuki smo prfuknjeni na tak prov poseben način Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 no ja...che neb blo interneta za fuk dobit....mi she zmeri K4 ostane zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kaj pa sploh še pomeni danes biti normalen? mogoče "galanten" ali preprosto biti takšen, kot si....brez sprenevedanja?in kaj če so fuk fehtarji dejansko fuk fehtarji...in so zato normalni, ker se ne sprenevedajo? predvsem teh je na tem forumu cel kup ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Mnja, jst pa poznam kar 3 normalne punce iz Ona-Ona Sej mislim, da imate nekje point, npr. jst sem se včlanila ker sem našla gor enega kolega, s katerim se nisva dolgo časa že videla in niti maila nisem imela njegovega. Sem si rekla ok, pa ala - največja baza ljudi na internetu, eni iščejo prijateljstvo, drugi zvezo, tretji f* ... fajn pač mogoče še koga zanimivega spoznam na poti. In no, sama sebi sem se na začetku zdela total čudna pa je kolegica rekla da ni tko bad, da to sploh ne pomeni da si neki obupan al karkoli, da so zanimivi ljudje gor - pač KO PRESORTIRAŠ tut tiste, ki niso tko fajn No jst prvi dan ko sem se včlanila je blo kar naenkrat FULL enih tistih Go-NoGo pa mailov in to pa glede na to da sm zlo družaben tip človeka, mislim ko sem dobila tisto goro folka, sem rekla - eeeeh ne bo to šlo pri men. Mislim, do danes nism bla niti na enem "dejtu", odgovorila nobenemu, pisal mi je en fajn tipček 2x, absolvent tam ekonomije pa ko sem njegovo slikco vidla na kateri je bil res FAJN DEC gor sem bla kr naenkrat skepetična "le kaj je z njim narobe" ...štekate? Pregledovala sem tiste profile 2 tedna in zdej ne vem po kolkem času kar sem gor, če sm bla 5x tam Enostavno ti je tisto, če prodaja tuki, očitno more bit neki narobe sej ne rečem, baje so res fajn ljudje tut gor ampak po tem kar sem slišala od kolegice in kaj od kolega, so večinoma tipi tisti, ki jih zanimajo avanture, da se majo fajn in tko... ženskice pa čist odvisno, ene bi takoj resno, ene bi samo prijateljstvo brez kakršnihkoli ljubezenskih vložkov, druge so pa smrklce ki iščejo potrditev A ma še kdo drug izkušnje s tem portalom? PS: Jst če bi že mogla tipa iskat bi ga najraj na Luninem netu sam zadnjič sem enega v živo "spoznala" pa mi je kar fajn v živo nekoga prej videt in videt kako se obnaša, kako se pogovarja, kako te gleda ali opazuje, kakšen je njegov nasmeh - da pač imaš predstavo ali ti je udobno ob tem človeku, al ti je mučno, al lahko klepetata ali so sam puhlice ... ker na internetu face it dostikrat klepetaš tut čist o puhlicah, ker eni ljudje drugega niso sposobni :xx!: PPS: Svojega (zdejšnjega) bivšega sem spoznala na Luninem netu, začuda kolkr nisva imela nekih hudih debat po messengerju, sva se v živo zlo dobr ujela pri faktorju prijateljstva Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kaj pa sploh še pomeni danes biti normalen? mogoče "galanten" ali preprosto biti takšen, kot si....brez sprenevedanja?in kaj če so fuk fehtarji dejansko fuk fehtarji...in so zato normalni, ker se ne sprenevedajo? OPOZORILO! ne beri, če nočeš umret od dolgčasa. galanten že ne. vsaj js ne bi reku. to je mal prevelka skrajnost. vsak ga more kdaj pobiksat. hm..drugač ma pa vsak svojo definicijo normalnega..zame..najprej, da je brez teh družbenih kompleksov. vsaj v večini. da živi po svoje in ne po družbi. pa to ne velja, da se oblači "prfuknjeno" (drugače od večine) pa pol glumi, da kao ni ovca. današna družba ustvarja glih to navidezno raznolikost. če dobr pomisliš kaj je razlika med punkerji, hašišarji, raverji al pa raperji. pa sej jim gre povsod dost za isto. z zunanjostjo izražajo pripadnost neki skupini. vsi majo svoj tip zabave. njihova ideologija je pa že zdavnaj umrla. folk fura tak stil, ker se jim zdi kul. in to je to. v veliki večini! no vse te družbene zaznamovanosti se je treba losat. pa najdit sebe. pa to ne pomen zdej, da se obnašaš kot pračlovek. ne, ampak da še presežeš današnje družbeno stanje/zavest (ki pa je le nad zavedanjem pračloveka).vsak ma svojo vest in ne vest družbe. kdo pa ni fuck fehtar? vsak se rad pofukca. dej si lahko js nalimam en plakat (iščem sex) odzadi pa hodim tak po lj. lahko to nardim kuker je zame normalno in naravno. lepo spoznam eno bejbiko, ji dvorim in se počas zaljubim. sej kakšna bi padla tud na "plakat" pa tud js sem že padu na plakat foro. sam je bejba to vsaj v živo nardila. tist prek interneta se mi zdi pa res bedno, patetično..!seks se pač zgodi al pa ne. grem pa že raj raj na kurbice, kot prosjačit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 jest sm spoznala enga cist fajna fanta prek ona-on...zlo podobna zgodbica kot pri LIPI, najprej ful dopisovanja, pogovarjanja, po skor 2 mescih dejt (sm jest zatezila k sem res hotla vidt kdo je ta decko)....ko sva se vidla, je bla kemija takoj z obeh strani, le da je on hotel samo sex (ceprav o tem prej ni blo govora), meni pa za take avantur ni oz. bil mi je tolk kul, da mi to ni blo dost...Itak bom se spoznavala ljudi prek neta, vendar bom sla na prvo kavo prej in ne bom cakala toliko casa...se mi zdi boljse spoznavati ljudi tko v zivo kot pa preko ekrana.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 nols, Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 se strinjam s 5rco. je fajn napisala. js sem že mal zabluzu. girly pa pokaž mi en folk, kjer niso v večini tisti, ki se sprenevedajo. zmer več je sprenevedanja, še med "prjatli" pa njihovimi klapami. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Nols, lep odgovor...nedvomno je v živo bolj pristno in naravno, kot prek neta samo eni so izgubili zmožnost se v živo spoznavat...ker današnja družba ustvarja izolirane ljudi - vsak naj se briga zase- style Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 sej. vsak nej se najprej zase briga (pa pomete pred svojim pragom). sej js tud kr velik presedim za to butasto kišto. sploh ta teden, ko sem bolan. sam zarad tega že ne bom zgubu stika z življenjem. glih tako se najde čas za (poleg študija, ki sem ga zadnji dve leti čist zanemarjal ) delo prek študenca, druženje s prjatli (al pijanka al košarka, fuzbal, "nedeljski" izleti, dej se menmo, da bomo šli plezat v eno, opa, previsno steno -še nisem nikol. pa dones baje okol treh v italijo. kao mal cunce pogledat - kot pičkice smo sam nisem bil še nikol! ), pa poleg prjatlov tud čas zase (Kakšen sprehod, tek, tud kakšna knjiga pade na vsake tolkooo. pa seveda..luštne punce..miiijav ja vsak se nej briga zase - in kok boš zgubu stik z življenjem (Ljudmi, družbo) si si čist sam kriv! bolj ko sem "prfuknjen", samsvoj pa tko. bolj je sproščeno pa zabavno. sam ne bit zadržan pa neki za brez veze, preveč vljuden. mogoč dej zgleda kak gobec sem v živo. kuker kdaj, odvisno od družbe. lahko tud, da bi rekl, da tok tihga človeka še niste srečal pač takle mamo. vse sorte torte! zato se pa družm s folkom s katerim se štekam pa tak. vsak si najde svojo drušno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 se strinjam s 5rco. je fajn napisala. js sem že mal zabluzu. girly pa pokaž mi en folk, kjer niso v večini tisti, ki se sprenevedajo. zmer več je sprenevedanja, še med "prjatli" pa njihovimi klapami. :xx!: Ne vem, jaz se ne obkrožam z ljudmi, ki se. Ali še manj - s skupinami ljudmi, ki se (sprenevedajo). Imam ene in iste kolege že LETA in mislim, da bi do sedaj obupali. Je pa tukaj no forumu en kup ljudi, ki enkrat bluzijo eno, drugič drugo, obsojajo druge zaradi nekih povsem primitivnih stvari (večinoma vse temelji na njihovi faušiji, nestrpnosti in nezrelosti). Jih imam večinoma na ignore, da bi se z njimi dobila, mi ne pade na kraj pameti. Sicer pa ste se parkrat lunatiki dobili, mislim, da si bil tudi sam med njimi, boš že sam vedel, kdo se spreneveda in kdo ne ... Posebej ena oseba je, kolikor slišim, v realnosti blazno drugačna kot tukaj na forumu ... in ravno ta oseba ima največ za povedat čez druge. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 aja cashy pa še to.. tud js ne maram met vljudnih prjatlov. ta vljudnost..to je zame tok narjen, umeten.. :xx!: prva stvar, k rečem prjatlu, ko ga vidim: "kva je pička!" al pa kej takiga.. seveda mi on takoj neki nazaj zabrus tega ne bi zamenjal za nič. ne pa da bi ga srečal pa..hoj tine, kako si? blablabla..koga briga..mamo pač svoj način small talka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Meni se pa ne zdi umetno, če je nekdo vljuden. Jaz sem vedno vljudna, pa se mi ne zdi, da bi bila zato ''umetna'' ali fejk. Pač. Če je nekdo vljuden, to ni nujno slabo. Nekateri s(m)o taki.Meni se na primer zdi nenaravno se pozdravit tako, kot si ti napisal. Sploh ne bi mogla iz sebe spravit takega pozdrava. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Meni se pa ne zdi umetno, če je nekdo vljuden. Jaz sem vedno vljudna, pa se mi ne zdi, da bi bila zato ''umetna'' ali fejk. Pač. Če je nekdo vljuden, to ni nujno slabo. Nekateri s(m)o taki.Meni se na primer zdi nenaravno se pozdravit tako, kot si ti napisal. Sploh ne bi mogla iz sebe spravit takega pozdrava. Vljudnost brez iskrenosti je kot lepa mrtva ženska. Drugač se pa strinjam s tabo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 girlyhehe..sej js tud ne. je pa res, da mam dve družbe. v eni so se vsi poparčkali. no in (sej se dobr štekam z njihovimi bejbami), sam ni več isto. pa tud časa majo dost manj (ga pač porabijo bolj za kakšne sprehode z bejbami pa kaj js vem). tak, da sem spet bolj s prvo družbo od ktere sem "pobegnu" glih zarad tega k so bli čist preresni zame. to so bla glih leta k smo se najbl spreminjal. no sam dej pa lahk rečem, da so me že kr dohitel če ne clo prehitel. ena sama zajbancija ja no..so tud taki. sam sej glih to sem mislu, kje pa niso. sej ni nič tok drugač, kot v real lifeu. ja nimam nobenga čist na ignore. sam z enimi rajši debatiram, z drugimi malo manj. z enimi pač nikol ne pridem skup, da bi mal podebatiral pa čeprav bi rad. je pa tud res, da skor z nobenim ne debateram tisto konstantno, no vsaj ne prek foruma. z nekom pa res msnjam aha so se. mene ni blo še nikol vmes. aja..idin takrat v ortotu. sam to sem bil js s svojo družbo. kakšnih 5-10 min sem sam pristopu pa mal podebatiral. me je težk zvlečt v kako novo družbo. pa tud micen zadržani so se mi zdel. mah veš..pa sej če dober čekeraš ni tok težk opazit, kdo se tuki sam fejka neki. sej večinoma lahk fejka. ampak na trenutke pa..sam dej pa res..mater sem firbec..kera je tista "Posebej ena oseba je, kolikor slišim, v realnosti blazno drugačna kot tukaj na forumu.."? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Saj ni brez iskrenosti. Vedno sem iskrena. In vljudna. Iz spoštovanja do sebe in drugih. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 melody pa sej tak sem sam do tabolših prjatlov pa punce so izvzete! ne vem. na videz mogoč res čuden zgleda..sam tok dober kot se mi štekamo. pa tud..prec bi jim lajf zaupal. pa se večkrat tud kej zanalašč zajebemo med sabo. ampak sam za take stvari k veš, da ni nč tok hudga.čeprov se unmu tist trenutek zdi, kot da se mu bo svet podru. sam o bože..svet teče naprej znaš zdržat pa ne sprav te vsaka stvar ob živce. nas pomojem že sploh več nič ne more znaš enga, ki te zares jebe, zjebat nazaj. pa ne rabiš izgovorov..me prideš iskat..ne..zakaj ne..zato k se mi ne da..kaj pa delaš..ležim doma pred tvjem pa se praskam po jajcih. en se že najde za akcijo pa te pride iskat. drugač pa..kuker si pršu tko še oddid..znajt se. čeprov zdej se to tko sliš..v resnic si valda pomagamo med sabo, ni panike. dvomim, da je kdo drug bolj pripavljen pomagat kot oni. seveda pa slišiš tud kako pikro. vprašanje tud če je res ležal pred tvjem. mogoč je tud delal kje zunaj. jebiga. pač smo takle otroc. and i like it!dons je že tko vse preresno. se vsaj na trenutke mal pootročm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 sam dej pa res..mater sem firbec..kera je tista "Posebej ena oseba je, kolikor slišim, v realnosti blazno drugačna kot tukaj na forumu.."? si si že sam odgovoril ... še enkrat preberi svoje poste Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.